Αρχική Κοινωνια Το 50% σε Πατήσια και Άγιο Παντελεήμονα είναι «μετανάστες»!

Το 50% σε Πατήσια και Άγιο Παντελεήμονα είναι «μετανάστες»!

Από antwnio

Σύμφωνα με απόρρητη έκθεση της Ελληνικής Αστυνομίας, το ποσοστό των διαβιούντων «μεταναστών» στις περιοχές του 6ου Δημοτικού Διαμερίσματος της Αθήνας, ανέρχεται στο 50% σε Πατήσια, και Άγιο Παντελεήμονα

Σύμφωνα με απόρρητη έκθεση της Ελληνικής Αστυνομίας, παρουσιάζει (25/11) η εφημερίδα «Εστία», και η οποία έχει διανεμηθεί μεταξύ άλλων και στο Δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη, σήμερα το 25% των διαβιούντων της πόλης των Αθηνών είναι αλλοδαποί, νόμιμοι και παράνομοι λαθρομετανάστες. Σε ορισμένες μάλιστα συνοικίες στο 6ο Δημοτικό Διαμέρισμα της Αθήνας, όπως τα Πατήσια, ο Άγιος Παντελεήμων, ο Άγιος Παύλος , η Πλατεία Βικτωρίας και άλλες κοντά στα όρια του κέντρου της πόλης η μεταβολή είναι τόσο ραγδαία ώστε είναι θέμα χρόνου σύμφωνα με την ίδια έκθεση οι αλλοδαποί να αποτελέσουν την πλειονότητα του πληθυσμού. Και έτσι οι γηγενείς Έλληνες να είναι λιγότεροι από τους αλλοδαπούς. Οι αριθμοί είναι συγκλονιστικοί. Το ποσοστό των αλλοδαπών σε αυτές τις συνοικίες φθάνει το 40-45% ανά περιοχή. Και η κατάσταση θα επιδεινωθεί στο μέλλον λόγω της ιδιόρρυθμης μεταναστευτικής πολιτικής που υιοθετεί ο αρμόδιος Υπουργός Νότης Μηταράκης, καθώς οι λαθρομετανάστες, οι οποίοι αυξάνονται, πληθύνονται και μετά τις τελευταίες κυβερνητικές αποφάσεις περιφέρονται στους δρόμους.

Ο αρμόδιος Υπουργός Νότης Μηταράκης, για να απενεργοποιήσει την “ωρολογιακή βόμβα” του μεταναστευτικού στα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου μειώνοντας τον εκεί αριθμό τους, καθώς τους χορηγεί αθρόα πολιτικό άσυλο αφήνοντας τους να επιλέξουν που θα ζήσουν και πως θα ζήσουν ως ελεύθεροι πολίτες, χωρίς όμως και να ιδρύσει δομές για τη μεταφορά τους, στην ηπειρωτική Ελλάδα λόγω του πολιτικού κόστους που θα κατέβαλλε η κυβέρνηση στις τοπικές κοινωνίες. Ακολούθησε έτσι μια ενδιάμεση λύση.

Το αποτέλεσμα αυτής της πολιτικής είναι να έχουν ενοικιαστεί όλα τα υπόγεια των Αθηνών από λαθρομετανάστες, να καταλαμβάνεται η πλατεία Βικτωρίας από τις νέες αφίξεις και βεβαίως να κυκλοφορούν στους δρόμους άνεργοι και άστεγοι εξαθλιωμένοι αλλοδαποί. Άπαντες λόγω του ασύλου, γράφει το polis24.gr, διαθέτουν προσωρινό διαβατήριο εξάμηνης διάρκειας αλλά ελάχιστοι φεύγουν για το εξωτερικό λόγω ελλείψεως των αναγκαίων χρηματικών πόρων. Ως αποτέλεσμα, τόσο ο Δήμος Αθηναίων όσο και η Ελληνική Αστυνομία, προβαίνουν να επιχειρήσεις εκκένωσης των χώρων με τη μεταφορά λαθρομεταναστών σε ομάδες των τριακοσίων και των τετρακοσίων, στην δομή του Ελαιώνα, την οποία όμως ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης είναι αποφασισμένος να κλείσει.

Σήμερα, στη δομή του Ελαιώνα, διαβιούν περί τις 3500 λαθρομετανάστες -3000 μόνιμοι και 500 από την Πλατεία Βικτωρίας οι οποίοι διαρκώς εναλλάσσονται. Το μνημόνιο που υπέγραψε άλλωστε ο Δήμος Αθηναίων με τον Παναθηναϊκό και το Δημόσιο για την διπλή ανάπλαση προβλέπει ότι την διακοπή λειτουργίας της δομή έναν χρόνο, πριν αναλάβουν τις εργασίες κατασκευής του νέου γηπέδου .

Η πρωτεύουσα για δεύτερη φορά, μετά την ένταξη περι του ενός εκατομμυρίου Αλβανών στη δεκαετία του 1990, να γίνει και πάλι το χωνευτήρι αλλά οι συνθήκες αυτή την φορά μοιάζουν να έχουν αλλάξει. Στην τελευταία έρευνα της Kappa Research για το ίδρυμα Φρήντριχ Νάουμαν, το ποσοστό ανοχής σε μετανάστη γείτονα μουσουλμάνο ή στην λειτουργία λατρευτικών τους οίκων (τεμενών) αποτυπώνει δείκτη όχλησης άνω του 70% , και το ποσοστό φθίνει συνεχώς, καθώς προκύπτει ότι η κοινωνική ανοχή πλέον έχει κορεστεί και έχει επέλθει κοινωνική κόπωση.

πηγή www.elora.gr

Διαβάστε επίσης