Αρχική Αθλητισμος Ο Βασίλης Τσιάρτας βάλλει κατά της επιτροπής «Ελλάδα 2021» λόγω του… Αντετοκούνμπο

Ο Βασίλης Τσιάρτας βάλλει κατά της επιτροπής «Ελλάδα 2021» λόγω του… Αντετοκούνμπο

Από antwnio

Η παρουσία του μπασκετμπολίστα σε αφίσα της επιτροπής «Ελλάδα 2021» έφερε τη διαδικτυακή αντίδραση του πρώην ποδοσφαιριστή

Ο Βασίλης Τσιάρτας στρέφεται εναντίον της επιτροπής «Ελλάδα 2021» για την αφίσα των εορτασμών των 200 χρόνων από την ελληνική επανάσταση λόγω του ότι σε αυτή βρίσκεται και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Με ανάρτησή του στο Facebook, ο πρώην ποδοσφαιριστής αντιδρά για την παρουσία του Έλληνα σούπερ σταρ του ΝΒΑ, καθώς βρίσκεται στην ίδια αφίσα με σημαντικά πρόσωπα της Ελλάδας και της επανάστασης.

Ο Βασίλης Τσιάρτας έγραψε:

«Για άλλη μια φορά έρχεται αυτή η απαράδεκτη επιτροπή Greece 2021, να προσπαθήσει να αλλοιώσει τον εορτασμό των 200 χρόνων. Σέβομαι κ εκτιμώ την προσπάθεια που καταβάλει ο Αντετοκούμπο στο NBA κ μπράβο του. Όμως στη φωτο που βλέπετε θα έπρεπε να ήταν κάποιο απ´τα παιδιά του ´87 στο μπάσκετ, του ‘04 στο ποδόσφαιρο, του ‘05 πάλι στο μπάσκετ ή κάποιος/α Ολυμπιονίκης. Όσο κ να θέλει αυτή η Επιτροπή κ η τραγική Γιάννα, δε πρόκειται να αλλάξουν οι χρυσές στιγμές του Ελληνικού αθλητισμού. Αποδεικνύεται μεγάλο το λάθος της κυβέρνησης να της αναθέσει την ευθύνη αυτή. Προσωπικά αηδιάζω κ μόνο που τη βλέπω. Κάποιος να της πει της κυρα Γιάννας ότι η ιστορία έχει γράψει κ δεν ξαναγράφετε».

Διαβάστε επίσης