Η πρώην βουλευτής των ΑΝΕΛ και του ΣΥΡΙΖΑ, ήταν ιδιαίτερα δραστήρια στο Facebook, καθώς κατά καιρούς έκανε μπαράζ αναρτήσεων όπως με ποστ που συνέδεαν την πανδημία, με τη «νοθεία» στις αμερικάνικες εκλογές και τη νέα τάξη πραγμάτων και την ανάρτηση «αριστούργημα» στην οποία συνένωσε όλες τις θεωρίες συνωμοσίας για τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ σε μια.

Όμως το «γυαλί» στη σχέση της Ραχήλ Μακρή με τη γνωστή πλατφόρμα των social media, φαίνεται ότι ράγιζε μετά την εισβολή των οπαδών του Ντόναλντ Τραμπ στο Καπιτώλιο, γεγονός το οποίο χαρακτήρισε «επανάσταση των Αμερικανών», κατηγορώντας μάλιστα το Facebook για λογοκρισία.

Συγκεκριμένα με ανάρτησή της στο Twitter, επιτέθηκε στο Facebook, λέγοντας ότι «η χούντα» έκλεισε τα προφίλ της, προκειμένου να μην μαθευτεί στην Ελλάδα η «επανάσταση» των Αμερικάνων.

«Η χούντα έκλεισε και τα τρία προφίλ μου στο Facebook. Για να μην μαθαίνουν οι Έλληνες πως οι Αμερικανοί επαναστάτησαν, ότι κατέλαβαν κυβερνητικά κτήρια και οι δημοκρατικοί κλέφτες με την αστυνομία σκοτώνουν διαδηλωτές».

Πλέον με ανάρτηση που έκανε στο Facebook, η επικεφαλής του «Μετώπου Νίκης» ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από το Facebook γιατί «αποτελεί μια πλατφόρμα που ελέγχεται από το διεθνές και ντόπιο ναζιστοσταλινικό ολοκληρωτικό καθεστώς», αποκαλώντας την μάλιστα «επικίνδυνη».

Μάλιστα αναφέρει ότι θα μετατοπιστεί στην πλατφόρμα mewe με το όνομα της, «όπου δεν υπάρχει λογοκρισία» και καλεί τους φίλους της να φύγουν και αυτοί από το Facebook και ν’ αφήσουν τους «σταλινοναζί μόνους τους».

Αναλυτικά η ανάρτηση:

«Είναι φανερό ότι Το facebook αποτελεί μια πλατφόρμα που ελέγχεται από το διεθνές και ντόπιο ναζιστοσταλινικό ολοκληρωτικό καθεστώς και τους φανατικούς οπαδούς του.

Η πλατφόρμα του facebook είναι επικίνδυνη για αυτό το προφίλ μου θα κλείσει .

Ενημερώνω τους φίλους μου ότι θα μεταφερθώ στην πλατφόρμα mewe με το όνομα μου , όπου δεν υπάρχει λογοκρισία.

Aπό εδώ πρέπει να εξαφανιστούμε όλοι και να αφήσουμε τους σταλινοναζί μόνους τους.

Εδώ, όσο γράφουμε και εκτιθέμεθα, κινδυνεύουμε. Πρέπει να πάψουμε να γράφουμε και να μετατοπιστούμε στις άλλες πλατφόρμες, που προς το παρόν λειτουργούν χωρίς καμία λογοκρισία.

Καλή συνέχεια σε όλους»,

Το ποστ της Ραχήλ Μακρή που ανακοινώνει την αποχώρησή της από το Facebook

Το ποστ της Ραχήλ Μακρή που ανακοινώνει την αποχώρησή της από το Facebooκ                                                              πηγή.reader.gr