Αρχική Πολιτική Σ. Νικολάου: Ο νόμος έχει εφαρμοστεί 100% στην περίπτωση Κουφοντίνα – Ο Τσίπρας με στοχοποίησε στη Βουλή

Σ. Νικολάου: Ο νόμος έχει εφαρμοστεί 100% στην περίπτωση Κουφοντίνα – Ο Τσίπρας με στοχοποίησε στη Βουλή

Από antwnio

Ο νόμος έχει εφαρμοστεί 100% στην περίπτωση του Δημήτρη Κουφοντίνα υποστήριξε η Γενική Γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής, Σοφία Νικολάου.

Παράλληλα, η ίδια έκανε λόγο για στοχοποίησή της από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή, για το συγκεκριμένο ζήτημα.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 απέδωσε το γεγονός «στο πλαίσιο του πανικού του να καλύψει τις αντιδράσεις για τα στελέχη του κόμματος που προβαίνουν σε δηλώσεις υπέρ της τρομοκρατίας».

Εξήγησε δε ότι το αίτημά του για μεταγωγή στις φυλακές Κορυδαλλού είναι παράνομο να ικανοποιηθεί. Απαντώντας στο ερώτημα γιατί άλλοι καταδικασμένοι για τρομοκρατία εκτίουν τις ποινές τους εκεί, είπε ότι “περισσότεροι από 1.000 κρατούμενοι έχουν φύγει τον τελευταίο καιρό από εκεί και μόλις το επιτρέψουν οι υγειονομικές συνθήκες θα φύγουν και οι υπόλοιποι με βάση τον ισχύοντα νόμο”.

“Κανείς δεν θέλει νεκρό τον Κουφοντίνα”

Η κ. Νικολάου τόνισε ότι ότι κανείς δεν θέλει νεκρό τον Κουφοντίνα, αλλά η ζωή του είναι στα χέρια του. Συμπλήρωσε δε ότι ο μόνος δρόμος που έχει είναι η προσφυγή στη Δικαιοσύνη και όχι η απεργία πείνας.

Τέλος ερωτηθείσα για το θέμα της υποχρεωτικής σίτισης, η κα Νικολάου σημείωσε ότι με απόφαση της εισαγγελίας Λαμίας έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα για να σωθεί η ζωή του.

Διαβάστε επίσης