Αρχική Πολιτική ΗΛΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΣ-ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

ΗΛΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΣ-ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

Από antwnio
-Εύχομαι σε όλους, όσους έχουν μέσα τους Χριστός και Ελλάδα,να τηρήσουν τα πατροπαράδοτα ορθόδοξα έθιμα μας,κόντρα σε <<κάποιους>>,οι οποίοι προσπαθούν για 2η φορά να μας κρατήσουν μακρυά από μονές και εκκλησίες,μακρυά από τις λειτουργίες της μεγάλης εβδομάδας.
-Αποκορύφωμα αυτής της αντιχριστιανικής ανωμαλίας.Ειναι η αιρετική απόφαση της Ελληνικής πολιτείας και δυστυχώς με την σύμφωνη γνώμη της ιεραρχίας της εκκλησίας της Ελλάδας,να ψάλλει το Χριστός Ανέστη στις…..21:00-3ωρες νωρίτερα.
-Την τιμή της ορθοδοξίας για μια ακόμη φορά υπερασπίστηκε ο σεβασμιότατος μητροπολίτης Αμβροσιος όπου εκεί το Χριστός Ανεστη θα ακουστή στις 12:00 μεσάνυχτα Μεγάλου Σαββάτου.
-Όπως και σύσσωμο το πατριό ημερολόγιο,του όπου οι ναοί στην περίοδο της πανδημίας,λειτουργούσαν κανονικότατα,τηρουμένων όλων των μέτρων προστασίας,ειδικά τις ημέρες της Σαρακοστής έγιναν κανονικά και στην ώρα τους,όλες οι λειτουργίες.
-Τι ειρωνεία να μπορούν να μπουν 200 άτομα σε ένα αεροπλάνο,να τσουβαλιάζονται σε λεωφορεία και μετρό,αλλά να μην μπορούν να βρίσκονται πάνω από 20 πιστοί σε ένα ναό.
Κουράγιο και καλή Ανάσταση σε όλους !
Ηλιας.Κ.Παναγιώταρος
Πολιτικός κρατούμενος
Φυλακές Δομοκού

Διαβάστε επίσης