Αρχική Lifestyle Σοβαρό τροχαίο για την τραγουδίστρια Μαρία Τζινέρη – Νοσηλεύεται στο ΚΑΤ

Σοβαρό τροχαίο για την τραγουδίστρια Μαρία Τζινέρη – Νοσηλεύεται στο ΚΑΤ

Από antwnio

Σοβαρό τροχαίο είχε η τραγουδίστρια Μαρία Τζινέρη η οποία από την Κυριακή το απόγευμα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ΚΑΤ. Όπως περιέγραψε σε βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram ένας οδηγός παραβίασε το stop, με αποτέλεσμα τη σύγκρουση των δύο οχημάτων.

“Γεια και χαρά σε όλους σας. Είναι απόγευμα Πέμπτης, από την Κυριακή το απόγευμα νοσηλεύομαι στη Μονάδα Θωρακοχειρουργικής του ΚΑΤ, με σπασμένο θώρακα, ένα πολύ ωραίο κάταγμα στο δεξί μου χέρι, μετατόπιση σπονδύλου, πολλούς μώλωπες και πολλές κακώσεις στη λεκάνη. Ευτυχώς φορούσα ζώνη”, είπε η Μαρία Τζινέρη.

 

“Ένας ευσυνείδητος πολίτης την Κυριακή το απόγευμα ενώ κατευθυνόμουν προς Γλυφάδα στη λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας, αποφάσισε να παραβιάσει ένα stop. Έτσι γιατί γούσταρε, χωρίς φλας, χωρίς ειδοποίηση. Να μπει από την πρώτη λωρίδα στην τρίτη. Έτσι βρε αδελφέ γιατί μπορούμε να πάρουμε τ τιμόνι και να πάμε παντού. Σας έχω πει ότι οι ηλίθιοι είναι αήττητοι. Προσέχετέ τους γιατί είναι πολλοί και είναι σκόρπιοι εκεί έξω. Φορέστε ζώνη, σώζει ζωές”, πρόσθεσε.με πληροφορίες απο το .enikos.gr

 

Διαβάστε επίσης