Αρχική Ελλαδα Θεσσαλονίκη: Τελετή μνήμης για τον Κωνσταντίνο Παλαιολόγο στους Αμπελόκηπους

Θεσσαλονίκη: Τελετή μνήμης για τον Κωνσταντίνο Παλαιολόγο στους Αμπελόκηπους

Από antwnio
Τελετή προς τιμή του Αυτοκράτορα Κωνσταντίνο ΙΑ Παλαιολόγο και τους υπερασπιστές της Κωνσταντινούπολης, διοργανώνει το ερχόμενο Σάββατο, το Μέτωπο Νεολαίας Θεσσαλονίκης, στις 20:00, στη συμβολή των Νικολάου Πλαστήρα και Θωμά Καλλιβούλου, στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης.

“Όσο υπάρχουν υπουργοί που εκχωρούν «λίγες δεκάδες μέτρα» Ελληνικού εδάφους και όσο υπάρχουν κυβερνήσεις που αφήνουν αφύλακτη τη χώρα απέναντι στις ορδές λαθρομεταναστών, τόσο θα δυναμώνει η φωνή της Εθνικής Αντίστασης και θα πεισμώνει η ψυχή μας, ώστε να μην επιτραπεί μία νέα Άλωση”, αναφέρουν μεταξύ άλλων στον κάλεσμά τους.

Αναλυτικά:

“Tο Σάββατο, 29/05 και ώρα 20:00, θα πραγματοποιηθεί στην Θεσσαλονίκη τελετή Τιμής και Μνήμης για τον τελευταίο Αυτοκράτορα, Κωνσταντίνο ΙΑ Παλαιολόγο και τους υπερασπιστές της Κωνσταντινούπολης.

Όσο υπάρχουν υπουργοί που εκχωρούν «λίγες δεκάδες μέτρα» Ελληνικού εδάφους και όσο υπάρχουν κυβερνήσεις που αφήνουν αφύλακτη τη χώρα απέναντι στις ορδές λαθρομεταναστών, τόσο θα δυναμώνει η φωνή της Εθνικής Αντίστασης και θα πεισμώνει η ψυχή μας, ώστε να μην επιτραπεί μία νέα Άλωση!

Τοποθεσία: Ανδριάντας Κων. ΙΑ’ Παλαιολόγου
Συμβολή οδών Νικολάου Πλαστήρα και Θωμά Καλλιβούλου, Αμπελόκηποι Θεσσαλονίκης
Ώρα έναρξης 20:00
“.

Διαβάστε επίσης