Αρχική Διαφορα νεα Το Twitter αλλάζει: Θα μπορούν να «ξεγράφονται» tweets – Οι παροχές της νέας συνδρομητικής υπηρεσίας

Το Twitter αλλάζει: Θα μπορούν να «ξεγράφονται» tweets – Οι παροχές της νέας συνδρομητικής υπηρεσίας

Από antwnio

Επί πληρωμή θα μπορούν οι χρήστες του Twitter πλέον να κάνουν χρήση έξτρα δυνατοτήτων, με τη νέα υπηρεσία του ονόματι Twitter Blue.

Όπως ανακοινώθηκε, η περιορισμένη υλοποίηση σχεδιάστηκε για να αποκτήσει το Twitter «βαθύτερη κατανόηση» του τι ζητούν οι χρήστες, ενώ ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί ημερομηνία για το πότε θα επεκταθεί σε άλλες χώρες, μετά την Αυστραλία και τον Καναδά, απ’ όπου και έγινε η αρχή.

Πλέον, εφικτές ειναι οι δυνατότητες αναίρεσης ή διόρθωσης των μηνυμάτων του χρήστη (undo tweet) και η ταξινόμηση σε φακέλους βιβλιοδεικτών, έτσι ώστε οι χρήστες να οργανώνουν πιο εύκολα τα μηνύματα που έχουν αποθηκεύσει και να τα βρίσκουν ταχύτερα.

Συγκεκριμένα, με το “undo” θα μπορούν οι χρήστες, υπό χρονικό περιθώριο 30 δευτερολέπτων, να ξεγράφουν αυτό που μόλις έγραψαν, αν το μετάνιωσαν στο μεταξύ ή συνειδητοποίησαν ότι έγραψαν κάτι λάθος. Ακολούθως, όταν περάσει το μισό λεπτό, το μήνυμα τους θα αναρτάται πλέον σε κοινή θέα. Θα υπάρχει επίσης μια επιπρόσθετη δυνατότητα πιο εύκολης ανάγνωσης (reader mode) μιας μακράς σειράς tweets.

Το Twitter Blue -στο οποίο θα προστεθούν και άλλες δυνατότητες τους επόμενους μήνες- θα κοστίζει 3,49 καναδικά δολάρια και 4,49 αυστραλιανά δολάρια το μήνα, ενώ αναμένεται να κοστίζει 2,99 δολάρια μηνιαίως στις ΗΠΑ, σύμφωνα με το BBC, το πρακτορείο Reuters και τους «Τάιμς της Νέας Υόρκης».

Σημειώνεται ότι η αύξηση των χρηστών της πλατφόρμας έχει επιβραδυνθεί τα τελευταία χρόνια, συνεπώς μένει να φανεί κατά πόσο η -έστω προαιρετική- επιβολή συνδρομής, κάτι που γίνεται για πρώτη φορά, θα έχει θετικό αντίκτυπο στα μεγέθη του Twitter.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης