Αρχική Ελλαδα Μητσοτάκης και Πατούλης σε πλήρη πανικό.

Μητσοτάκης και Πατούλης σε πλήρη πανικό.

Από antwnio

Του Παναγιώτη Αποστόλου

Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

 

 

Είναι απίστευτη η εποχή που ζούμε! Εν ονόματι του Covid-19 καταργούνται συνταγματικά και δημοκρατικά δικαιώματα. Βασιλεύει η απανθρωπιά στις κυβερνητικές αποφάσεις. Η υγειονομική δικτατορία που επιβάλει ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Σημιτική κυβέρνησή του, δεν μπορεί ποτέ να συγκριθεί με την χούντα των Συνταγματαρχών. Είναι κατά πολύ χειρότερη. Σήμερα στοχοποιείται η ελευθερία των πολιτών και ποινικοποιείται η αντίθετη άποψη.

Έτσι σε αυτήν την τρέλα που έχει καταλάβει τον Έλληνα Πρωθυπουργό, πληθαίνουν καθημερινά οι κλήσεις των Ιατρικών συλλόγων σε “απείθαρχους” ιατρούς. Η ιατρική γνώμη τους ποινικοποιείται, διώκεται, τιμωρείται!

Οι ιατρικοί σύλλογοι της χώρας ως άλλοι “χωροφύλακες” της Επιστήμης, βάλλονται κατά την βασικής της αρχής: Tης αμφισβήτησης της ελευθερίας, της σκέψης και του λόγου.

Δεν είναι λίγες οι φορές που ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών του κ. Γιώργου Πατούλη έχει καλέσει τον γνωστό καρδιολόγο κ. Φαίδωνα Βόβολη, επικεφαλής του κινήματος “Ελεύθεροι Ξανά” σε απολογία, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας. Το θέμα με τις κλήσεις που δέχεται από τον ΙΣΑ έχει πλέον γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς του!

Κύκλοι από το περιβάλλον του κ. Βόβολη μιλούν για νέα κλήση του από τον ΙΣΑ, ενώ δεν πέρασαν λίγες ημέρες από την προηγούμενη κλήση που δέχθηκε για να απολογηθεί, επειδή το “Πρώτο Θέμα” τον αποκάλεσε… “καθηγητή”!

Και όλα αυτά με το θέμα του ΠΙΣ να εκκρεμεί για καιρό. Λογικό; Μαθαίνουμε ωστόσο, πως ο ίδιος ο ΠΙΣ δεν ήταν σε θέση να συνεδριάσει μέχρι 09/09, μέχρι που ο Υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης με προσωπική του παρέμβαση κατέστησε την διάταξη που απαιτούταν για τη νομιμοποίηση του ΠΙΣ και την σύγκλησή του σε συνεδρίαση… μέχρι τότε, ο ΠΙΣ δεν γινόταν να συνεδριάσει καν!

Όμως, ιδιαίτερη εντύπωση μας προκαλεί το γεγονός πως ουδείς εκ των λοιμωξιολόγων της επιτροπής δεν μπορεί να αντικρούσει τα επιχειρήματα που ιατρικά τεκμηριώνει ο γνωστός καρδιολόγος…

Και κάπου εδώ αναρωτιόμαστε! Αυτό που ενοχλεί τελικά τον ΙΣΑ και τον κ. Πατούλη είναι οι ιατρικές τεκμηριώσεις του κ. Βόβολη, ή η πολιτική δύναμη που έχει αποκτήσει;

Γιατί χιλιάδες είναι οι ακόλουθοί του στα social media! Χιλιάδες οι άνθρωποι που συγκεντρώθηκαν στους δρόμους της χώρας μετά τα καλέσματά του με την συγκέντρωση της 14ης Ιουλίου να είναι από τις πλέον δυναμικές της τελευταίας δεκαετίας!

Συγκεντρώσεις που αδυνατεί να κάνει τόσο η ΝΔ, όσο και ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και τα άλλα κοινοβουλευτικά κόμματα!

Πάντως αυτή η κυβέρνηση βρίσκεται σε συνεχή πτώση, και προσπαθεί εναγωνίως να ανεβάσει τα ποσοστά της με επικοινωνιακά τρυκ τύπου far west, με γελαδάρηδες και ανέμελους πολιτικούς, χάνοντας κάθε ίχνος σοβαρότητας!

Τα ίδια ισχύουν και για τον ΣΥΡΙΖΑ αφού η διακυβέρνηση της χώρας από το κόμμα της σημερινής Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και τον Αλέξη Τσίπρα τους στοιχειώνει!

Έτσι είναι εύλογο να φοβούνται τον ίσκιο τους, όπως είναι εύλογο να φοβάται ο Κυριάκος Μητσοτάκης την λαϊκή οργή του λαού!

Που θα απορροφηθεί από μια νέα και ταχέως ανερχόμενη δύναμη!

Και ο επικεφαλής του κινήματος “Ελεύθεροι Ξανά” δείχνει να μπορεί να εμπνεύσει τον λαό…

Από εκεί και μετά απαιτούνται πολλά άλλα θέματα για να πετύχει ένα νέο πολιτικό εγχείρημα!

Εδώ λοιπόν γεννάται το ερώτημα:

Τελικά τα χτυπήματα των Ιατρικών Συλλόγων σε επιφανείς επιστήμονες είναι επιστημονικά ή πολιτικά;

Εμείς τα συμπεράσματά μας τα έχουμε βγάλει και αναμένουμε να επιβεβαιωθούν!!

 

πηγή www.egerssi.gr

Διαβάστε επίσης