Αρχική Κοινωνια Σοκ στην Τουρκία: Μαχαίρωσε τη γυναίκα του 104 φορές

Σοκ στην Τουρκία: Μαχαίρωσε τη γυναίκα του 104 φορές

Από antwnio

Ανεξέλεγκτες διαστάσεις έχουν πάρει οι επιθέσεις σε γυναίκες στην Τουρκία με άνδρα να μαχαιρώνει 104 φορές τη σύζυγό του μπροστά στα μάτια του παιδιού τους.

Η γυναίκα, όμως, κατάφερε να επιβιώσει, αφού οι γείτονες άκουσαν τις κραυγές της και ειδοποίησαν την αστυνομία με το θύμα να περιγράφει τον εφιάλτη που έζησε στα χέρια του τυφλωμένου από ζήλια άνδρα της.

«Με χτύπησε με μπουκάλι στο κεφάλι. Εγώ σκέπασα το μωρό μου για να μην πάνε γυαλιά πάνω του. Μετά με το ζόρι με έπιασε, με σήκωσε και άρχισε να με μαχαιρώνει» δήλωσε το θύμα της επίθεσης.

«Το μπάνιο άρχισε να γεμίζει αίματα από το αίμα που έτρεχε από το σώμα μου. Γλιστρούσα από τα αίματα. Έκατσε πάνω στο καλάθι με τα άπλυτα. Μου είπε : “Δεν σου είχα πει πως θα παρακολουθήσω τον θάνατό σου; Να λοιπόν βλέπω τον θάνατό σου”» δήλωσε με τρεμάμενη φωνή η γυναίκα.

Το θύμα της επίθεσης στην Τουρκία
Τουρκία γυναίκα
Η εικόνα της γυναίκας μετά την επίθεση προκαλεί σοκ

Τι λέει το θύμα της δολοφονικής επίθεσης από τον σύζυγό της στην Τουρκία

Για καλή της τύχη, όμως, οι γείτονες άκουσαν τις κραυγές της και ειδοποίησαν άμεσα την αστυνομία. Η 28χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαγνώστηκε ότι έχει έχει 104 μαχαιριές. Οι οκτώ ήταν σε τέτοια σημεία του σώματος της ώστε θα μπορούσαν να αποβούν μοιραίες.

ΤΟΥΡΚΙΑ-ΓΥΝΑΙΚΑ

«Όταν κοιτάω στον καθρέφτη και βλέπω τα σημάδια στο πρόσωπο μου, το ξαναζώ. Ζητώ να τιμωρηθεί με την πιο βαριά ποινή», είπε η Αϊσέλ που κατάφερε να προστατεύσει τον λαιμό και τελικά να σώσει τη ζωή της. Βέβαια οι πληγές στο σώμα της μπορούν να επουλωθούν, ωστόσο τα τραύματα στην ψυχή της δεν θα κλείσουν ποτέ.

πηγή enikos.gr

Διαβάστε επίσης