Αρχική Κοινωνια Επίθεση με βιτριόλι – Ιωάννα σε κατηγορούμενη: Θα πεις την αλήθεια ή να φύγω; (video)

Επίθεση με βιτριόλι – Ιωάννα σε κατηγορούμενη: Θα πεις την αλήθεια ή να φύγω; (video)

Από antwnio

Άρχισε σήμερα το πρωί η δίκη για την υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι, με το κλίμα να είναι για ακόμα μία μέρα ιδιαίτερα τεταμένο. Όσα έγιναν, η άφιξη της κατηγορούμενης στο δικαστήριο και τα λόγια της Ιωάννας.

Γραπτό αίτημα στο δικαστήριο λίγο πριν έναρξη της απολογίας της κατηγορούμενης Έφης Κακαράντζουλα για την επίθεση με βιτριόλι, υπέβαλλε ο συνήγορός της Σάκης Κεχαγιόγλου.

Ο συνήγορος ζήτησε την μετατροπή της κατηγορίας που αντιμετωπίζει η 36χρονη από απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βαριά σκουπουμενη σωματική βλάβη. Μάλιστα, εν όψει της απολογίας της κατηγορούμενης ο κ. Κεχαγιόγλου ανέφερε: «Είμαι απολύτως βέβαιος ότι η κατηγορούμενη θα είναι απολύτως ελεύθερη να απαντήσει ελεύθερα και να τηρηθεί πλήρως η δικονομία».

Αυτή την ώρα το δικαστήριο βρίσκεται σε διάσκεψη προκειμένου να αποφασίσει για το θέμα της κλήτευσης των μαρτύρων που ζήτησε η πολιτική αγωγή, σύμφωνα με το protothema.gr. Μετά τη αποχώρηση του δικαστηρίου, η Ιωάννα Παλιοσπύρου πλησίασε την κατηγορούμενη και της είπε: «Θα πεις την αλήθεια τώρα; Να κάτσω να αακούσω ή να φύγω;»

Οι φρουροί αμέσως μετέφεραν την κατηγορούμενη σε άλλο χώρο για την αποτροπή εντάσεων.

Η άφιξη της Έφης Κακαράντζουλα στο δικαστήριο 

Φωτογραφία: Intime

Διαβάστε επίσης