Αρχική Πολιτική Ανακοίνωση απο τον πολιτικό φορέα -Έλληνες Αριστοκράτες-Πάυση πολιτικού αγώνος

Ανακοίνωση απο τον πολιτικό φορέα -Έλληνες Αριστοκράτες-Πάυση πολιτικού αγώνος

Από antwnio

Έλληνες Αριστοκράτες 2014-2021
Παύση του πολιτικού μας αγώνος

Του επικεφαλής Γεωργίου Καραμαδούκη

Ο επτάχρονος ανιδιοτελής πολιτικός μας αγώνας έφθασε στο τέλος του. Οι Έλληνες Αριστοκράτες ιδρύθηκαν την ημέρα του Σταυρού (14 Σεπτεμβρίου του 2014) 200 ακριβώς χρόνια από την ίδρυση της Φιλικής Εταιρείας. Όπως η Φιλική Εταιρεία αγωνίστηκε να οδηγήσει τους Έλληνες σε μια επανάσταση κατά του οθωμανικού ζυγού, έτσι και εμείς αγωνιστήκαμε για μια ειρηνική επανάσταση κατά ενός νέου ζυγού, εσωτερικού αυτήν την φορά, του κοινοβουλευτικού.
Θέσαμε ως χρονικό όριο της προσπάθειας μας συμβολικά και πάλι το 2021, έτος επετειακό για τα 200 χρόνια από την έναρξη του εθνικοαπελευθερωτικού μας αγώνος. Πιστέψαμε ότι τόσο το μεγάλο ποσοστό της αποχής όσο και η αποτυχία του κομματικού εθνικισμού θα οδηγούσε τους Έλληνες στον εναλλακτικό κινηματικό αγώνα που προτείναμε. Διαψευστήκαμε όμως…
Στα επτά αυτά χρόνια του αγώνος μας οι πραγματικά ενεργοί αριστοκράτες δεν ξεπέρασαν τα 30 άτομα που συνέβαλλαν χρηματικώς και με την σποραδική παρουσία τους στις δράσεις μας. Χιλιάδες μας αρραβωνιάστηκαν αλλά δεν μας παντρεύτηκαν… Πολλοί επίσης μας χλεύασαν και μας απείλησαν, όμως σταθήκαμε εδραίοι στον αγώνα μας με προσωπικές θυσίες και ήθος. Ουδείς τόλμησε τον δημόσιο διάλογο μαζί μας, διότι ήξεραν πως σε αυτόν θα ηττηθεί.
Σταθήκαμε με τόλμη απέναντι στον εθνικιστικό χώρο προσπαθώντας να τον εκσυγχρονίσουμε. Σπάσαμε αβγά και γίναμε δυσάρεστοι, διότι βάλαμε κατά του αναχρονισμού, του λαϊκισμού, του δογματισμού και της συνωμοσιολογίας που δυστυχώς εξακολουθούν στον εθνικισμό. Καταγγείλαμε τους δημοκράτες μέσω ενός πολυσχιδούς αγώνος και προσφέραμε ένα όραμα στους Έλληνες και ιδιαιτέρως στους εθνικιστές. Να ενωθούν κινηματικά κάτω από την αριστοκρατική κοσμοθεωρία και να παλέψουν για την αλλαγή του πολιτικού συστήματος σε Αριστοκρατία.
Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε διότι: α) ο κομματικός φανατισμός καλά κρατεί β) γίναμε δυσάρεστοι στον εθνικιστικό χώρο λόγω της σφοδρής κριτικής που ασκήσαμε σε πρόσωπα και τακτικές γ) δεν είχαμε την πρέπουσα οικονομική δύναμη για προπαγάνδα δ) μεγάλο τμήμα του ελληνικού λαού ήταν και είναι αποστασιοποιημένο από την πολιτική ε) ο φόβος λόγω των διώξεων των εθνικιστών επηρέασε την συμμετοχή στις κινηματικές δράσεις μας.
Στον επτάχρονο αυτόν αγώνα μας κάναμε πάνω από 40 δράσεις στον δρόμο καταγγέλλοντας τα κακώς δημοκρατικά κείμενα σε διάφορους τομείς της κοινωνικής και πολιτικής ζωής (δράσεις αντικομματικές, περιβαλλοντικές, πολιτιστικές, εθνικές, πολιτικές, φιλανθρωπικές, τιμής προσωπικοτήτων και ιστορικών γεγονότων). Πραγματοποιήσαμε 6 ομιλίες για ζωτικά θέματα του ελληνισμού (πόλεμος με την Τουρκία, το δημογραφικό πρόβλημα, η λαθρομετανάστευση, η καταστροφή της οικονομίας, η διάλυση της παιδείας, ένοπλες δυνάμεις και σώματα ασφαλείας), αποστείλαμε 10 επιστολές που ποτέ δεν απαντήθηκαν σε υπουργεία και δημόσιους φορείς και πραγματοποιήσαμε τρεις πολιτιστικές ταινίες τεκμηριώσεως (ντοκιμαντέρ), στις οποίες αναδείξαμε την ιστορία, αλλά και την εγκατάλειψη αρχαιολογικών χώρων από τους δημοκράτες
Ως επικεφαλής των Ελλήνων Αριστοκρατών πραγματοποίησα περίπου στις 300 εκπομπές (διαδίκτυο, τηλεόραση, ραδιόφωνο), συνέγραψα μέχρι σήμερα πάνω από 300 άρθρα (εφημερίδες, περιοδικά, ιστοσελίδες), και μεταξύ άλλων βιβλίων, τρία πολύ σημαντικά για την Αριστοκρατία και τον εθνικισμό (Αριστοκρατία πρόταση για ένα άλλο πολίτευμα, Άγνωστες μορφές του ελληνικού εθνικισμού, Ο ελληνικός εθνικισμός και η ελληνική περίπτωση). Τέλος επιδιώξαμε την ένωση των εθνικιστικών κομμάτων, αλλά και συλλόγων χωρίς επιτυχία, λόγω των αρχηγισμών των ανθρώπων του εθνικιστικού χώρου.
Παύουμε τον αγώνα αυτόν με το κεφάλι ψηλά, διότι πράξαμε με το παραπάνω το καθήκον μας. Η παύση σημαίνει για εμάς προσωρινό σταμάτημα και ευελπιστούμε να είναι τέτοιο. Αν ο εθνικιστικός κόσμος μας αναζητήσει θα είμαστε παρόντες και θα επανεργοποιήσουμε την πολιτική μας κίνηση. Θα εξακολουθήσουμε ασφαλώς να υπάρχουμε ως αριστοκράτες, και όσο μπορούμε θα αγωνιζόμαστε για την Ελλάδα μας.
Όπως και να έχει όμως, πιστεύουμε ότι αφήνουμε μια σημαντική παρακαταθήκη στις επόμενες γενιές. Είθε αυτές να είναι πιο άξιες από εμάς και να πραγματοποιήσουν στο μέλλον αυτό που εμείς δεν καταφέραμε στον επτάχρονο αγώνα μας. Ακραδάντως πιστεύουμε ότι ο κόσμος θα αλλάξει όταν παλέψει για να αλλάξει η πολιτειακή του οργάνωση και επικρατήσουν οι εθνικές ιδέες σε αυτόν. Ζήτω η Αριστοκρατία! Ζήτω η αιωνία Ελλάς!

Διαβάστε επίσης