Αρχική Πολιτική Πολάκης: Νέα ανάρτηση για την μητέρα του – “Η κυρα-Περσεφόνη ετοιμάζει καλιτσούνια για να τα στείλω σε κάποιους”

Πολάκης: Νέα ανάρτηση για την μητέρα του – “Η κυρα-Περσεφόνη ετοιμάζει καλιτσούνια για να τα στείλω σε κάποιους”

Από antwnio

Νέα ανάρτηση για την μητέρα του έκανε ο Παύλος Πολάκης, ανεβάζοντας μάλιστα και μια φωτογραφία της. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ενημέρωσε για την κατάσταση της υγείας της και παράλληλα, απάντησε στον Άδωνι Γεωργιάδη, με αφορμή τα όσα δήλωσε σε συνέντευξή του το πρωί της Κυριακής στον ΣΚΑΪ.

“Όλα εντάξει με την κυρα-Περσεφόνη. Ετοιμάζει σήμερα και καλιτσούνια για να τα στείλω σε κάποιους που είχαν πάθει ντελίριο το πρωί στο σαπιοκάναλο του ΣΚΑΙ (ένα «λαδέμπορα» και ένα παπαγάλο )

ΥΓ1:Η μητέρα μου είχε τελικά άτυπη πνευμονία που αντιμετωπίζεται στο σπίτι με αντιβίωση κλπ .Το pcr τεστ ήταν αρνητικό (βγήκε μετά από 24 ώρες αφού το δείγμα στάλθηκε από το νοσοκομείο Ρεθύμνου μαζί με όλα που ελήφθησαν εκείνη την ημέρα στο νοσοκομείο Χανίων που διαθέτει αναλυτή!)

ΥΓ2: Προς όλα τα ακροδεξιά τρολ που ξαμόλησε ο «λαδέμπορας» και η Ομάδα Αλήθειας της ΝΔ ,για να μαζέψουν τη ζημιά που έπαθαν με αυτά που συνέβησαν στο νοσοκομείο Ρεθύμνου και τα οποία τόλμησαν να μου κάνουν μαθήματα Ιατρικής θα πω μια κουβέντα μόνο:

ΟΥΣΤ ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ ,μια δική μου μέρα στην Ιατρική η ζωή σας όλη!

Ευχαριστώ όλους σας για τις ευχές και τη συμπαράσταση” έγραψε ο Παύλος Πολάκης.

Δείτε την ανάρτηση που έκανε ο Παύλος Πολάκης

 

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων μιλώντας στον ΣΚΑΪ, τόνισε μεταξύ άλλων ότι «πρέπει να απασχολήσει τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, διότι εάν σε μια κοινωνία αφήσεις αχαλίνωτο τον βόθρο, στο τέλος μολύνει και το καθαρό νερό.

Ειδικά για τον κ. Πολάκη είπε πως έβρισε τον Θάνο Πλεύρη «που δεν πέρασε η μάνα του από την ουρά», ενώ μόνος του αποκάλυψε ότι «δεν την πήγε να κάνει την τρίτη δόση των εμβολίων».

«Αυτός έχει αφήσει τη μάνα του χωρίς τρίτη δόση και βρίζει εμάς», «μιλάμε για φοβερά πράγματα», ανέφερε ο υπουργός Ανάπτυξης και επανέλαβε πως δυστυχώς με ευθύνη Τσίπρα αυτή η τοξικότητα διαχέεται στην ελληνική κοινωνία.

Διαβάστε επίσης