Αρχική Διαφορα νεα Οι “Πράσινοι” της Γερμανίας και ο Αγωγός Nord Stream 2 ή πως οι Αμερικανοί ελέγχουν την Γερμανία

Οι “Πράσινοι” της Γερμανίας και ο Αγωγός Nord Stream 2 ή πως οι Αμερικανοί ελέγχουν την Γερμανία

Από antwnio

Με δημόσια δήλωσή της η υπουργός εξωτερικών της Γερμανίας και επικεφαλής του κόμματος των “Πρασίνων” Αναλένα Μπέρμποκ βάζει “ταφόπλακα” στον Αγωγό φυσικού αερίου Nord Stream 2 και αυτό σε μία περίοδο κατά την οποίαν η τιμή του αερίου έχει κτυπήσει κόκκινο. Γνωστός ο ρόλος του κόμματος των “Πρασίνων” στην πολιτική ζωή της Γερμανίας και φανερό για μία ακόμη φορά ότι υπηρετούν τα συμφέροντα των ΗΠΑ εις βάρος των συμφερόντων της χώρας τους. Μη ξεχνάμε τον Γιόσκα Φίσερ, τον επίσης “πράσινο” υπουργό της Γερμανίας που χειροκροτούσε τον βομβαρδισμό της Σερβίας την δεκαετία του 1990. Και υποτίθεται ότι οι “Πράσινοι” είναι “προοδευτικοί”, “οικολόγοι”, σχεδόν αριστεροί… Θαυμάσια μεταμφίεση πολιτική για να υπηρετούν κάποια από τα ορφανά του Μαρξ τα συμφέροντα της παγκοσμιοποίησης.

Ας αντιληφθούν επιτέλους όσοι δεν το έχουν ακόμη καταλάβει τον βρώμικο ρόλο του πολιτικού και οικονομικού κατεστημένου της Γερμανίας, την οποία σωστά είχε αποκαλέσει στο παρελθόν ο Θ. Πάγκαλος σαν γίγαντα με πήλινα πόδια. Ένα κράτος χωρίς εθνική πολιτική, το οποίο δουλικά υπηρετεί τα αμερικανικά συμφέροντα ακόμη και όταν είναι φανερό ότι αυτό είναι εις βάρος της Γερμανίας. Γιατί εις βαρος της Γερμανίας είναι το να μην υλοποιηθεί το σχέδιο του αγωγού Nord Stream 2, με το οποίο θα εξασφάλιζε φτηνότερο φυσικό αέριο από την Ρωσσία ολόκληρη η Βόρειος Ευρώπη. Και τον πλέον προκλητικό ρόλο στον θίασο της αμερικανοδουλείας ανέλαβαν οι “Πράσινοι” και χωρίς να κρατούν καν τα προσχήματα η επικεφαλής τους υπουργός εξωτερικών Μπέρμποκ δήλωσε ότι δεν μπορεί να προχωρήσει ο Αγωγός επειδή η Ρωσσία έχε μεταφέρει στρατεύματα της στα σύνορα με την Ουκρανία και ευθέως και κυνικά είπε ότι η Γερμανία έχει συμφωνήσει με τους Αμερικανούς ότι η κρίση στην Ουκρανία και το ζήτημα της Κριμαίας οδηγούν την υπόθεση του αγωγού Nord Stream 2 σε ναυάγιο. 

Όσο, λοιπόν, οι κυβερνήσεις των χωρών της Ευρώπης θα είναι στα χέρια αμερικανόδουλων πολιτικών, τόσο θα υπάρχει ένα κλίμα αντιπαραθέσεως με την Ρωσσία, το οποίο βλάπτει τα συμφέροντα και της Δυτικής Ευρώπης και της Ρωσσίας, που είναι και αυτή Ευρώπη. Αυτός που ωφελείται από αυτό το “διαίρει και βασίλευε” είναι οι ΗΠΑ και ο Αγγλοσαξωνικός άξονας.

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ – ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021

Διαβάστε επίσης