Αρχική Ελλαδα ΤΟ ANTONIO NEWS ΣΤΟ ΚΥΤ ΕΒΡΟΥ: ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΗ ΑΔΕΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΤΕΡΝΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΕΠΕΚΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΚΥΤ ΦΥΛΑΚΙΟΥ;(ΒΙΝΤΕΟ)

ΤΟ ANTONIO NEWS ΣΤΟ ΚΥΤ ΕΒΡΟΥ: ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΗ ΑΔΕΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΤΕΡΝΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΕΠΕΚΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΚΥΤ ΦΥΛΑΚΙΟΥ;(ΒΙΝΤΕΟ)

Από antwnio

Κατ΄ αποκλειστικότητα από το συνεργάτη μας

Παναγιώτη Αποστόλου

Πολιτικό αναλυτή – αρθρογράφο

 

Ευρισκόμενοι στην πρώτη γραμμή ενημέρωσής σας για όσα τραγικά συμβαίνουν αυτές τις ημέρες στο ΚΥΤ Φυλακίου Έβρου, στην προσπάθεια της κυβέρνησης για περαιτέρω αύξηση των παράνομων μεταναστών στην υπερευαίσθητη ακριτική περιοχή της Πατρίδος μας, σας ενημερώνουμε παρακάτω με όσα καταγγέλλει το πολιτικό κόμμα ΑΚΚΕΛ και ο Πρόεδρός του Βάκης Τσιομπανίδης, με έκτακτο Δελτίο Τύπου που εξέδωσαν και στο οποίο καταγγέλλουν πως η εταιρεία ΤΕΡΝΑ ξεκίνησε τα εκεί έργα χωρίς να έχει πολεοδομική άδεια!

     

Οι εν λόγω καταγγελίες, όπως αναφέρονται στο ΔΤ του ΑΚΚΕΛ

«Παράνομα ξεκίνησε τις εργασίες επέκτασης του ΚΥΤ Φυλακίου στην Ορεστιάδα η εταιρεία ΤΕΡΝΑ και ο υπεργολάβος της που στις 13 Ιανουαρίου επιτέθηκε εναντίον του προέδρου του ΑΚΚΕΛ όταν αυτός μαζί με άλλους προσπαθούσαν να σταματήσουν το ξεφόρτωμα των μηχανημάτων. Αυτών των μηχανημάτων που χρησιμοποιήθηκαν για παράνομες εργασίες χωρίς να υπάρχει πολεοδομική άδεια, η οποία δόθηκε την επόμενη μέρα στις 14 Ιανουαρίου 2021.                                                                                                                         

Σύμφωνα με έρευνα που έκανε ο δικηγόρος Πάρης Παπαδάκης, η άδεια για τις εργασίες στο Φυλάκιο “δεν εκδόθηκε για το συγκεκριμένο χωράφι που μπήκε η μπουλντόζα και σκάβει εδώ και 2 ημέρες”, αλλά για αυτό που φαίνεται στην άδεια. Επίσης η άδεια από την πολεοδομία του Δήμου Ορεστιάδας εκδόθηκε στις 14/1 και όχι στις 13/1 που ξεκίνησαν παράνομα. Το ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ είναι ότι οι παράνομες εργασίες ξεκίνησαν με τις ευλογίες του Αστυνομικού Διευθυντή Ορεστιάδας που ήταν παρών και διευκόλυνε να εκτελεστούν οι παράνομες εργασίες άνευ αδείας, μη ζητώντας ποτέ να του επιδείξουν αυτήν την άδεια. Ο Δήμαρχος Ορεστιάδας κ. Μαυρίδης γνώριζε για τις εργασίες, διότι η άδεια εκδίδεται από την πολεοδομία του Δήμου Ορεστιάδας αλλά ο κ. Μαυρίδης έλεγε ότι δεν το γνώριζε! Δύο παρανομίες δηλαδή μαζί η ΤΕΡΝΑ και ο υπεργολάβος της.                                                                                                   

Σε αυτό το περιβάλλον παρανομίας ο υπεργολάβος επιτέθηκε και χτύπησε τον πρόεδρο του ΑΚΚΕΛ και ο αστυνομικός διευθυντής χωρίς να ζητήσει να δει την άδεια της πολεοδομίας, άφησε τον υπεργολάβο της ΤΕΡΝΑ (Γεραπετρίτης κλπ.) να βρίσκεται παράνομα στον χώρο, ενώ έκανε ότι δεν έβλεπε, όταν ο υπεργολάβος χτυπούσε τον πρόεδρο του ΑΚΚΕΛ και φυσικά ούτε τον συνέλαβε με την αυτόφωρη διαδικασία αν και ο πρόεδρος διαρκώς το ζητούσε μπροστά του!»!

Αν μη τι άλλο σοβαρότατες οι καταγγελίες και θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε την εξέλιξη αυτού του εθνικού ζητήματος!

Σημειώνοντας, πως την Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2022 στην Ορεστιάδα πλήθος κόσμου διαμαρτυρήθηκε για τις αντιλαϊκές προθέσεις της κυβέρνησης. Μια ειρηνική διαμαρτυρία, που όπως πληροφορηθήκαμε θα συνεχιστεί σήμερα Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2022!!

Δείτε παρακάτω και το βίντεο από το συλλαλητήριο της Κυριακής, όπως το κατέγραψε η κάμερα του Antonio News

Διαβάστε επίσης