Αρχική Αθλητισμος Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΕΝΩ ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΔΕΝ ΜΑΘΑΙΝΕΙ. ΓΙΑΤΙ;

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΕΝΩ ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΔΕΝ ΜΑΘΑΙΝΕΙ. ΓΙΑΤΙ;

Από antwnio

Του Παναγιώτη Αποστόλου

Μη μπορώντας να αντέξω τον αθλητικό μαρασμό της ποδοσφαιρικής Αθλητικής Ενώσεως Κωνσταντινουπόλεως, της αθλητικής ένδειας στην οποία έχει περιέλθει, τέτοια που δεν έχει βιώσει ξανά στην πολυετή ύπαρξη της η Ένωση και επειδή οι αθλητικοί δημοσιογράφοι, επιφορτισμένοι με το ρεπορτάζ της ΑΕΚ δεν τολμούσαν να πουν τα πράγματα με το όνομά τους, αναγκάστηκα από πόνο στην ψυχή μου, για το κατάντημα της ΑΕΚ, να γράψω τα παρακάτω στον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Δημήτρη Μελισσανίδη, απόλυτα καλοπροαίρετα!

Η παρακάτω παρέμβασή μου δημοσιεύθηκε στην αθλητική ενότητα της καθημερινής εφημερίδας Ελεύθερη Ώρα την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2021, αλλά και σε πολλά διαδικτυακά πόρταλ…

Παρακάτω το προ μηνών κείμενό μου:

«…Το σημερινό κείμενό μου απευθύνεται στον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΚ κ. Δημήτρη Μελισσανίδη!

Από τη στιγμή που η πίκρα μου, η οργή μου ξεχειλίζει μετά και το νέο αποτυχημένο κυριακάτικο αποτέλεσμα της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό (2-3)!

Αφού για μια ακόμη φορά βλέπουμε την πλάτη του Ολυμπιακού και η ποδοσφαιρική ξεφτίλα συνεχίζεται! Άλλωστε, μόνο το γεγονός ότι η ΑΕΚ έχει χάσει τέσσερεις τελικούς κυπέλλου (3 από τον ΠΑΟΚ και ένα από τον ΟΣΦΠ – παγκόσμιο γεγονός) και ότι σε 12 τελευταία παιχνίδια με προπονητή του ΟΣΦΠ τον Πέδρο Μαρτίνς η ΑΕΚ είχε 8 ήττες και 3 ισοπαλίες – πριν από το κυριακάτικο – αρκούσε για να ξεχειλίσει το ποτήρι της οργής του κάθε Ενωσίτη!

Ωστόσο φέτος ο πικραμένος λαός της ΑΕΚ πίστεψε πως θα αλλάξουν τα πράγματα! Γι΄ αυτό σε εποχές οικονομικά δύσκολες, ταυτόχρονα και με τους υγειονομικούς αποκλεισμούς, βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ 40 χιλιάδες φίλαθλοι! Ελπίζοντας στη νίκη, όπως συνομήλικος φίλος μου, καβάλησε στη μηχανή του γιου του σαν νεαρός άνδρας και έτρεξε στο ΟΑΚΑ!

Αλλά άνθρακες ο θησαυρός!

Ο γιαλός είναι στραβός και σε αυτόν στραβά αρμενίζει η ΑΕΚ…

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης είναι αλήθεια πως επένδυσε πολλά λεφτά για μεταγραφές φέτος, αλλάζοντας σχεδόν όλη την περσινή καρικατούρα ομάδα, όμως της απολύτου ευθύνης του!

Έτσι ως αγνός ονειροπόλος φίλαθλος, αν βέβαια έχεις ποδοσφαιρική παιδεία, και ποτέ δεν θα μπορούσε να ισχυριστεί ο  Δημήτρης Μελισσανίδης πως έχει περισσότερη από τη δική μου, αφού από τα 15 μου χρόνια παρακολουθώ ανελλιπώς την ΑΕΚ σε όλα τα γήπεδα της Ελλάδος (και στο ξερό της Καστοριάς και ακόμη σε εκείνη τη γωνία του γηπέδου της Προοδευτικής στον Κορυδαλλό, που έβλεπες δεν έβλεπες την απέναντι εστία), ήμουν ιδιαίτερα ανήσυχος και για την φετινή χρονιά, σιγοψιθυρίζοντας τις ανησυχίες μου, μόνο στον εαυτόν μου, για να μην με έλεγαν μίζερο!

Αλλά ο γιαλός φαινόταν πως ήταν στραβός και πως η ΑΕΚ στραβά αρμένιζε!

Τι Λωζάνη – τι Κοζάνη, τι Καρεμπέ τι – Παπαδημητρίου…

Ξεκινώντας από την αποτυχημένη καλοκαιρινή προπονητική επιλογή, που εκ του αποτελέσματος αποδείχτηκε τέτοια, μη προφταίνοντας ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς να κάνει “παρέλαση”! Κατορθώνοντας η προπονητική επιλογή των φωστήρων – σοφών του Δημήτρη Μελισσανίδη να στείλει την ομάδα πρόωρα σπίτι της, αφού αποκλείστηκε στην Ευρώπη από ένα χωριό της Βοσνίας Ερζεγοβίνης!

Γιατί οι ποδοσφαιρικοί φωστήρες του κ. Προέδρου δεν είχαν κανένα προγραμματισμό, αφού γίνονται συνέχεια δουλειές του ποδαριού και έτσι έφτασαν στο σημείο της πίεσης του χρόνου, λόγω των πρόωρων ευρωπαϊκών υποχρεώσεων της ομάδας, ψάχνοντας – ψάχνοντας και ξαναψάχνοντας για παίκτες που θα ενίσχυαν την ομάδα και η οποία έτσι, θα παρουσιαζόταν πανέτοιμη για να πάρουν την εύκολη πρόκριση στους διπλούς αγώνες των προκριματικών με κάποιες ομάδες άγνωστες στον ευρωπαϊκό χάρτη!

Όμως παρ΄ ότι η ομάδα παρατάχτηκε με την περσυνή προβληματική ομάδα στους διπλούς αγώνες με τη Βελέζ του Μόσταρ, χρειαζόταν ενίσχυση για να αποκλείσει τους Βόσνιους;

Έτσι για άλλη μια φορά ο πρόεδρος έβαλε τα χέρια του και έβγαλε τα μάτια του, όπως λέγει ο θυμόσοφος λαός μας!

Όπως σε εκείνη την αξέχαστη περσινή ευρωπαϊκή ξεφτίλα, με την άγνωστη ευρωπαϊκά Ζόριαν!

Αλλά τι τα θες, τι τα γυρεύεις Δημήτρη Μελισσανίδη! Όταν εσύ έχεις για ποδοσφαιρικό σκάουτερ πχ τον Γιάννη Παπαδημητρίου (δεν είναι ο μόνος υπεύθυνος του κακού σχεδιασμού) και ο Ολυμπιακός έχει τον Κριστιάν Καρεμπέ, είναι λογικό συνεχώς εσύ θα βλέπεις την πλάτη του Μαρινάκη! Γιατί ο Μαρινάκης θα πουλάει παίκτες στη Λίβερπουλ, στην Κρύσταλ Πάλας, στην Γουλβς, στην Λεβερκούζεν, δηλαδή στα δυο από τα πέντε καλύτερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και για τους δικούς σου παίκτες δεν ενδιαφέρεται καμιά ομάδα του εξωτερικού! Αναρωτήθηκες το γιατί;

Ακόμη και ο ΠΑΟΚ πούλησε Τζιόλη, Γιαννούλη σε αγγλικό σύλλογο!

Τα ποδοσφαιρικά εγκλήματα στη θέση του αμυντικού χαφ και ο πολύς Λιβάι Γκαρσία…

Ακόμη και ελπιδοφόρα project στην ΑΕΚ καταστρέφονται!

Να θυμίσω δυο από τα πλέον πρόσφατα!

Κώστας Γαλανόπουλος:

Ένα Ελληνόπουλο, ένα παλικάρι 23 ετών, που από το 2016 είναι επαγγελματίας παίκτης της ομάδας, πέρσι χτυπήθηκε από την ατυχία και τραυματίστηκε βαριά. Βέβαια, ούτε ο πρώτος είναι ούτε ο τελευταίος!

Ωστόσο φάνηκε πως ξεπέρασε τον τραυματισμό του με πολύ κόπο και φάνταζε πως φέτος θα ήταν από τις βασικές επιλογές στο 6! Πως θα ήταν η χρονιά του! Αυτό άλλωστε πίστευε και όλη η προπονητική ομάδα της ΑΕΚ! Ήλπιζε πολύ στην προσφορά του Γαλανόπουλου, γι΄ αυτό – αν θυμάμαι καλά ξεκίνησε στην πρεμιέρα – το επιτελείο του προέδρου (Κονέ, Παπαδημητρίου, Ταυλαρίδης και λοιποί) και για τον λόγο αυτόν δεν υπέδειξαν στον πρόεδρο να προχωρήσει στην αγορά ενός “σκυλιού του πολέμου” σε αυτήν την νευραλγική θέση, τύπου Βράνιες ή ενός νεότερου Σιμόες!

Ξαφνικά όμως κι από το πουθενά διαπίστωσε το ιατρικό επιτελείο του προέδρου, ότι απαιτείται για τον άτυχο ποδοσφαιριστή ένα νέο χειρουργείο! Άλλη μια χρονιά χαμένη! Για τον ποδοσφαιριστή, για την ΑΕΚ, για το ταμείο της Ομάδας!

Κι έτσι στα καλά του καθουμένου ξέμεινε η ομάδα στην θέση 6 του αμυντικού χαφ, μόνο με το πολύτιμο εργαλείο επί σειρά ετών Αντρέ Σιμόες! Πλαισιωμένος με έναν καλό ποδοσφαιριστή, τον Ντάμιαν Σιμάνσκι, που όμως δεν είναι καθαρό 6άρι! Και στην περίπτωση αυτή βάφτισαν στην ομάδα – για άλλη μια φορά, όπως στην περίπτωση Μάνταλου και Μπακασέτα – το κρέας ως ψάρι!

Όσον δε αφορά, την περσινή επιλογή του επιτελείου του προέδρου, Γεβχέν Σάχοφ, όπως και η πολυδάπανη φετινή Νταμιάν Λε Ταλέκ, είναι καλοί για το τελευταίο 15λεπτο των αγώνων, όπως φαίνεται εκ των πραγμάτων!

Γι΄ αυτό προσεύχονται οι Ενωσίτες να έχει ο Θεός καλά τους Σιμόες και Σιμάνσκι, κατά πρώτον να μην τραυματιστούν και κατά δεύτερον να μην “σκάσουν” από τα συνεχή παιχνίδια!

Λιβάι Γκαρσία:

Ένας νεαρός επαγγελματίας ποδοσφαιριστής (γεννήθηκε στη δύση του 1997) στο Τρινιντάντ και Τομπάγκο, τον οποίο αγόρασε ο πρόεδρος πέρσι πολύ ακριβά για τα ελληνικά δεδομένα και πίστευε (εύλογα όπως του έλεγαν) πως θα τον πουλήσει σύντομα ακριβά, 12+ εκατομμύρια ευρώ όπως διάβαζα!

Ωστόσο ο ποδοσφαιριστής αυτός είναι στα περισσότερα παιχνίδια άφαντος, με ελάχιστη προσφορά στην ομάδα! Χωρίς ενέργεια, χωρίς πάθος!

Άστοχος προγραμματισμός στο 4-5άρι και ο Σέρχιο Αραούχο…

Αλλά τα ίδια και χειρότερα έγιναν και στη θέση 4-5 από το σκάουτινγκ της ομάδας! Αφού από πέρσι σε κάθε στημένο η ομάδα έτρωγε γκολ, φώναζε αυτή η θέση πως θέλει μεγάλη ενίσχυση! Τελικά αφού πήραμε – δώσαμε και ξαναπήραμε και ξαναδώσαμε, τελικά ήρθε οριστικά ο Όγκνιεν Βράνιες στην ομάδα! Ίσως ο πολυτιμότερος σε προσφορά παίκτης της ΑΕΚ συνολικά! Μια ποδοσφαιρική καψούρα – και πολύ σωστά – του προέδρου!

Άρα δεν ήταν επιλογή των “σοφών” του προέδρου!

Έτσι ενώ η ομάδα χρειαζόταν έναν παικταρά – νεότερο του Βράνιες – στην θέση του κεντρικού αμυντικού, τον οποίο θα πλαισίωνε ο Όγκνιεν και θα είχαν ως back up τον πολύ φέρελπι Μήτογλου, άντε και τον Τζαβέλα, οι “σοφοί” έμειναν στην αναζήτηση!  Και μάλλον ακόμη ψάχνουν! Όταν η άμυνα της ΑΕΚ τρώει σε κάθε φετινό αγώνα 2-3 γκολ!

Αλλά στην ΑΕΚ ήρθε, λόγω της ποδοσφαιρικής καψούρας του προέδρου και ο Σέρχιο Αραούχο! Και όλως τυχαίως, αυτοί οι δυο ποδοσφαιριστές ήταν οι κορυφαίοι του κυριακάτικου αγώνα ΑΕΚ-ΟΣΦΠ 2-3!

Αστοχίες, αστοχίες και ιερόσυλες σκέψεις για τον αρχηγό…

Ο μεγάλος αρχηγός της ΑΕΚ της Β΄ Εθνικής κατηγορίας, της πρωταθληματικής ΑΕΚ, της ΑΕΚ της Ευρώπης απαξιώθηκε όσο κανένας άλλος! Ο μαχητής αρχηγός της ομάδας με δυο χιαστούς λοιδορήθηκε και ήταν για πώληση το φετινό καλοκαίρι! Λες και έπρεπε να παίζει ο Πέτρος Μάνταλος για 3-4 ποδοσφαιριστές! Ναι, για όλα έφταιγε ο πάντα φιλότιμος Μάνταλος!

Έτσι οι φωστήρες του προέδρου αγόρασαν τον Ντάρκο Γέφτιτς, που τον προόριζαν για βασικό 8-10άρι. Και ο Πέτρος Μάνταλος θα ήταν πρώτη αλλαγή του, από τη στιγμή που τελικά δεν βρέθηκε αγοραστής!

Σήμερα όμως γίνεται το αντίθετο! Ο Μάνταλος είναι ο βασικός – με τεράστια προσφορά – και ο Γέφτιτς ο αναπληρωματικός του! Παίζοντας ο Μάνταλος σε μια θέση που την γνωρίζει άριστα και όχι αριστερός ακραίος επιθετικός, όπως τον “βάφτιζαν” μέχρι χθες κάποιοι!

Βέβαια αυτή η θέση στα αριστερά πόναγε χρόνια τώρα και προηγούμενοι “σοφοί” του προέδρου την άφηναν ουσιαστικά κενή!

Βαφτίζοντας όλοι οι “σοφοί”, όπως είπαμε και παραπάνω το κρέας ως ψάρι!

Αλλά τι τα θες τι τα γυρεύεις! Και τον Τάσο Μπακασέτα τον είχαν για δεξί ακραίο επιθετικό, τον παραχώρησαν τζάμπα και τώρα στην Τουρκία διαπρέπει στην πραγματική του θέση, όπως και στην Εθνική ομάδα!

Αλλά τι να θυμηθώ βρε πρόεδρε! Την επιλογή των “σοφών” σου για το δεξί αμυντικό άκρο, κάποιον ονόματι  Όλεγκ Νταντσένκο που βρίσκεται στα αζήτητα;

Ή τον πολυδιαφημισμένο, που παιδευόσασταν 3 χρόνια για να τον φέρετε στην ομάδα (Τάνκοβιτς) και τώρα θέλετε να τον ξεφορτωθείτε πρόωρα;

Άλλαξε τους “σοφούς” σου, άλλαξε κι εσένα ακόμη αν πρέπει…

Τα παραπάνω πρόεδρε στα λέω με καλή πρόθεση! Στα λέει με πόνο ψυχής ένας αρρωστάκιας – ιδεολόγος Ενωσίτης! Που σε ακολούθησε και στις αλάνες της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας! Που πίστεψε στο σύνθημα “Ερχόμαστε”!

Που όμως δεν μπορώ να αντιληφθώ, πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης πριν από κρίσιμους αγώνες πορώνει τους παίκτες της ομάδας του και παίζουν με πάθος και εσύ δεν μπορείς! Γιατί δεν μπορώ να κατανοήσω την ποδοσφαιρική αδιαφορία στον κυριακάτικο αγώνα με τον ΟΣΦΠ, πολύ-αμειβομένων  ποδοσφαιριστών, όπως ο Στέφεν Τσούμπερ, ο Λιβάι Γκαρσία και ο Νορντίν Άμραμπατ!

Φταίνε οι “σοφοί” σου πού είναι κάθε ημέρα με τους παίκτες και δεν τους εμψυχώνουν, φταις εσύ ο ίδιος; Τότε άλλαξέ τα όλα άμεσα! Τώρα, όχι αύριο! Και εννοώ τους “σοφούς” της ομάδας μας!

Εκεί πονάει η ΑΕΚ, κλείσε τις πληγές…

Παραπάνω σου είπα πως ο Ολυμπιακός έχει Κριστιάν Καρεμπέ! Γι΄ αυτό βρίσκει Σεμέδο, Σισέ, Καμαρά, Μπα κλπ. κλπ.

Εσένα οι “σοφοί” σου έχουν κάποιο πρόβλημα με την Μαύρη Ήπειρο;

Έτσι για να γνωρίζουμε!

Επίσης να σου πω, πως για να πάρεις την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα – και δεν είναι ανέφικτο αυτό παρά τους 6 πόντους διαφορά από τον ΟΣΦΠ – θα πρέπει ο κόσμος να χαλάσει, μέχρι την χειμερινή μεταγραφική περίοδο να παραμείνει αυτή η διαφορά!

Στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο όμως θα πρέπει να πάρεις δυο 6άρια “σκυλιά του πολέμου που θα δαγκώνουν”, ένα 4-5άρι ανώτερο του Βράνιες, έναν τερματοφύλακα, τουλάχιστον ισάξιο του Στάνκοβιτς και ένα 10άρι να οργανώνει ουσιαστικά την ομάδα!

Ο Ολυμπιακός δεν είναι ανώτερος της ΑΕΚ σήμερα! Απλά έχει παίκτες με πίστη, με τσαγανό, με συγκέντρωση! Γι΄ αυτό η ΑΕΚ, που δεν έχει αυτά τα χαρακτηριστικά  έκανε και τα τρία γκολ δώρο στον ΟΣΦΠ!

Οσονούπω, εάν δεν προχωρήσεις σε αυτές τις μεταγραφές, μην μπεις στην “Αγιά Σοφιά” και ντροπιαστούν και οι θεμέλιες κολόνες του “Ναού”, Νεστορίδης, Σεραφείδης, Παπαϊάννου, Μαύρος και άλλα “ιερά τέρατα” που πέρασαν από αυτήν την γειτονιά των Αγγέλων!!

Υ.Γ.1:

Αλήθεια δεν μπορώ να καταλάβω, πως ο κλεισμένος από μήνες Δημήτρης Γούτας, αναγκάστηκε να φύγει στα ξένα με απόλυτη επιτυχία και να είναι αναγκαίος στην Εθνική ομάδα, αλλά όχι στην ΑΕΚ! Άλλη μια ποδοσφαιρική απρέπεια – αστοχία των “σοφών” σου πρόεδρε!

Υ.Γ.2:

Δεν μπορώ να καταλάβω, πως μετά το “ποδοσφαιρικό έγκλημα” του Τάσου Μπακασέτα, η ομάδα χάρισε στα ξένα τον Γιώργο Γιακουμάκη και εκείνος διέπρεψε στην μικρή Ολλανδική ομάδα και πέτυχε την μεταγραφή του στην Σκωτσέζικη Σέλτικ! Ποιος αλήθεια έφταιγε που στην ΑΕΚ βολόδερνε μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας; Όπως βέβαια και ο τερματοφύλακας Γιώργος Αθανασιάδης, ασταθέστατος στην ομάδα μας, αλλά πολυτιμότατος στην Σερίφ Τιράσπορ της Μολβαβίας, μιας εκ των εκπλήξεων στους ομίλους του ΟΥΕΦΑ Τσάμπιονς Λιγκ!

Ποιος ή ποιοι αλήθεια φταίνε, που αυτοί οι ποδοσφαιριστές μεταμορφώθηκαν εκτός ΑΕΚ;

Υ.Γ.3:

Θα μάθει ποτέ ο λαός της ΑΕΚ γιατί έφυγε από αυτήν η μεγάλη μας ποδοσφαιρική καψούρα Μάρκο Λιβάγια; Πηγαίνοντας πέρσι τον Δεκέμβριο στην Κροατική Χάιντουκ Σπλιτ για 6 μήνες, όπως διαβάζαμε και τελικά έμεινε εκεί;

Και δεν χάλασες τον κόσμο πρόεδρε να γυρίσει πίσω αυτή η παιχτούρα, όπως “γύρισες” τους παιχταράδες Βράνιες και Αραούχο, που μαζί με τον Μάνταλο, ήταν οι 4 πυλώνες του Πρωταθλήματος 2017-2018;

Στην φετινή χειμερινή περίοδο λοιπόν, ας φροντίσουν οι “σοφοί” σου να τον φέρουν πίσω για να γεμίσει ξανά το ΟΑΚΑ!

Υ.Γ.4:

Να κλείσω πρόεδρε με την άδειά σου! Ο Αργύρης Γιαννίκης έχει την ποδοσφαιρική φιλοσοφία των Γερμανών! Ανήσυχος όσο και ήπιος στους αγώνες της ομάδας! Γνώστης του αθλήματος καθώς μαθαίνω, ότι στα Σπάτα είναι ένας εργάτης! Διαπιστώνω επίσης στους αγώνες, πως ενεργεί άμεσα στις αλλαγές, σύμφωνα με τις ανάγκες των αγώνων!

Αν λοιπόν δεν μπορείς να φέρεις προπονητή της εμβέλειας των προπονητών του ΟΣΦΠ (σ.σ ο Βαλβέρδε έφτασε μέχρι την Μπαρτσελόνα), επένδυσε στο project Αργύρη Γιαννίκη! Δώσε του όμως βοήθειες πέραν του Μπίλαρου (Βασίλη Δημητριάδη)!

Διαφορετικά αυτός ο υπέροχος λαός θα είναι μονίμως στεναχωρημένος!»!

Τα “εγκληματικά” λάθη συνεχίζονται…

Τα παραπάνω σου έλεγα Δημήτρη Μελισσανίδη τρεις μήνες πριν! Φαντάζομαι δικαιώθηκα σε όλα, εκτός της περιπτώσεως Γιαννίκη κατά 50% έστω! Αφού, με ευθύνη δική σου βέβαια, γιατί ενώ γνώριζες τα προβλήματα της ομάδας, επέτρεψες στους Κονέ και Παπαδημητρίου ταξίδια αναψυχής στην αναζήτηση χρήσιμων παικτών που θα βοηθούσαν τον προπονητή της ομάδας μας, στοχεύοντας πολύ δύσκολες περιπτώσεις που εκ προοιμίου φαινόταν πως θα οδηγηθούν στα βράχια!

Έτσι πέρασε όλη η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου (για άλλη μια φορά) και δεν έκανες μια προσθήκη στην ομάδα! Από την στιγμή που διεκδικούσες, αν όχι το πρωτάθλημα, την ευρωπαϊκή έξοδο και το κύπελλο Ελλάδος!

Ενώ αντίθετα οι διεκδικητές σου Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ έκαναν μεταγραφές, αφού έχουν και το ευρωπαϊκό όνειρο που γεμίζει τα ταμεία τους!

Ωστόσο Δημήτρη Μελισσανίδη, είσαι ένας πολυτάλαντος επιχειρηματίας και θα ήθελα να σε ρωτήσω! Σε μια από τις επιχειρήσεις σου, όταν ένα διευθυντικό στέλεχος ρίξει την επιχείρηση στα βράχια, όχι μόνο μια φορά, εξακολουθείς να τον εμπιστεύεσαι;

Στο θυμίζω πάλι, αυτό που σου επεσήμαινα στο άρθρο μου του Νοεμβρίου:

«Φταίνε οι “σοφοί” σου πού είναι κάθε ημέρα με τους παίκτες και δεν τους εμψυχώνουν, φταις εσύ ο ίδιος; Τότε άλλαξέ τα όλα άμεσα! Τώρα, όχι αύριο! Και εννοώ τους “σοφούς” της ομάδας μας!»!

Δυστυχώς όμως, κι ενώ σε αυτούς τους τρεις μήνες από τις προηγούμενες επισημάνσεις μου, τα πράγματα γίνανε πολύ χειρότερα, αφού η βαθμολογική διαφορά με τον ΟΣΦΠ είναι πλέον στους 17 βαθμούς, η δε ξεφτίλα μεγάλωσε με τις τρεις συνεχόμενες ήττες στο ΟΑΚΑ από ΟΦΗ, Παναιτωλικό και Βόλο, καταντώντας την ΑΕΚ σάκο του μποξ του κάθε πικραμένου, νιώθοντας ως φιλοξενούμενη στο ΟΑΚΑ! Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, ήρθε και ο αποκλεισμός στο κύπελλο από τον ΠΑΟΚ που σόκαρε όλους τους Ενωσίτες!

Έτσι τίθεται το ερώτημα! Γιατί παραμένουν στις θέσεις τους ακόμη, οι Γιαννίκης, Κονέ και Παπαδημητρίου;

Για να αρρωστήσει ακόμη περαιτέρω η ομάδα;

Αλήθεια, πόσο περισσότερο έβλαψε την ομάδα ο προηγούμενος προπονητής από τον τωρινό και απομακρύνθηκε;

Από την στιγμή μάλιστα που η ποδοσφαιρική χρονιά για την ΑΕΚ χάθηκε ολοσχερώς, έπρεπε ήδη να έχουν απομακρυνθεί κι όχι να σκέπτεσαι όπως διαβάζω, να δώσεις στον Κονέ άλλο ρόλο!

Έλεος πια Δημήτρη Μελισσανίδη…

Ειλικρινά προβληματίζομαι γι΄ αυτήν την ολιγωρία του Δημήτρη Μελισσανίδη! Πώς αλλιώς να την πω;

Όπως προβληματίζομαι για τους λόγους που δόθηκε η υπογειοποίηση του νέου γηπέδου της ομάδας μας, στον επιχειρηματία που επί της ουσίας “γκρέμισε” το γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας και μετέτρεψε την ΑΕΚ του ιδιόκτητου γηπέδου της σε φιλοξενούμενη στο κρύο ΟΑΚΑ!

Προβληματίζομαι που κάποιοι σκληροπυρηνικοί οπαδοί στηρίζουν ακόμη τον Δημήτρη Μελισσανίδη, ο οποίος με τα συνεχόμενα “εγκληματικά” λάθη του, έχει φέρει την ΑΕΚ στο αθλητικό επίπεδο του ΠΑΟ του Γιάννη Αλαφούζου! Έχει συμπράξει ώστε ον ΟΣΦΠ και ο ΠΑΟΚ να παίζουν στην Ευρώπη, να διεκδικούν κύπελλο και πρωτάθλημα και η ΑΕΚ να παλεύει για την 6άδα! Έλεος πια Δημήτρη Μελισσανίδη!

Πηγή egersi.gr

Διαβάστε επίσης