Αρχική Κοινωνια Προφυλακίστηκε η Ρούλα Πισπιρίγκου που κατηγορείται ότι σκότωσε την κόρη της-ΒΙΝΤΕΟ

Προφυλακίστηκε η Ρούλα Πισπιρίγκου που κατηγορείται ότι σκότωσε την κόρη της-ΒΙΝΤΕΟ

Από antwnio

Προφυλακιστέα κρίθηκε με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, η 33χρονη Ρούλα Πισπιρίγκου από την Πάτρα, η οποία κατηγορείται για το θάνατο της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες  η 33χρονη επί 4,5 ώρες περιπου (όσο περίπου διήρκησε η απολογία της) παρέμενε ψυχρή και συνηδητοποιημένη ενώπιον της ανακρίτριας και έδωσε “μάχη” προκειμένου να πείσει για την αθώοτητά της.

Το βασικό επιχείρημα που προέταξε – “κόντρα” στα στοιχεία της δικογραφίας – ήταν οτι οι γιατροί από αμέλεια ή λάθος χορήγησησαν την θανατηφόρα δόση κεταμίνης στην κόρη της. Υποστήριξε ότι η τοξική ουσία υπάρχει στην Παιδιατρική κλινική του νοσοκομείου “Αγλαία Κυριακού”. Πλην όμως, οι ισχυρισμοί που προέβαλλε δεν έγιναν δεκτοί και με τη σύμφωνη ανακρίτριας και εισαγγελέα προφυλακίστηκε.

Φέυγωντας απο τα δικαστήρια η 33χρονη δεν απάντησε σε καμία από τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων. Συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης και φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο αναχώρησε για τη ΓΑΔΑ, προκειμένου απο εκεί να μεταφερθεί στις φυλακές.

Διαβάστε επίσης