Αρχική Κοινωνια Ρούλα Πισπιρίγκου: Έφτασε στις φυλακές Κορυδαλλού – “Ψόφα” της φώναζαν

Ρούλα Πισπιρίγκου: Έφτασε στις φυλακές Κορυδαλλού – “Ψόφα” της φώναζαν

Από antwnio

Τον δρόμο για τις φυλακές πήρε σήμερα η Ρούλα Πισπιρίγκου αφού μετά την πολύωρη απολογία της δεν κατάφερε να πείσει ανακρίτρια και εισαγγελέα για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Στις φυλακές Κορυδαλλού έχει εκπονηθεί ειδικό σχέδιο κράτησης για την 33χρονη μάνα των τριών παιδιών από την Πάτρα διότι είναι ανεπιθύμητη από τις κρατούμενες. Όταν κατέβηκε από το αυτοκίνητο που τη μετέφερε από τη ΓΑΔΑ στις φυλακές Κορυδαλλού, κόσμος που είχε μαζευτεί έξω από τις φυλακές, την έβριζε και τις φώναζε “ψόφα”.

Υπό το φόβο, όμως, να πέσει θύμα επίθεσης μέσα στις φυλακές, Ρούλα Πισπιρίγκου θα είναι απομονωμένη σε ειδικά διαμορφωμένο κελί στην έκτη πτέρυγα, όπου κρατούνται κι άλλες γυναίκες που κατηγορούνται για ειδεχθή εγκλήματα και θα προαυλίζεται μόνη της.

Σημειώνεται ότι αντιδράσεις για την Ρούλα Πισπιρίγκου υπήρχαν και στις φυλακές Ελαιώνα της Θήβας ενώ τελικά επιλέχθηκε το σωφρονιστικό κατάστημα του Κορυδαλλού καθώς από τη στιγμή που ξεκινά έρευνα και για τα άλλα δύο παιδιά, την Ίριδα και την Μαλένα, είναι πιθανό η 33χρονη να κληθεί εκ νέου να δώσει εξηγήσεις.

Λίγο μετά τις 8:30 ξεκίνησε η μεταγωγή και πριν από λίγο η Ρούλα Πισπιρίγκου έφτασε στις φυλακές Κορυδαλλού. Θα μείνει σε καραντίνα για δύο ημέρες, καθώς αυτό προβλέπει το πρωτόκολλο της COVID-19.

Διαβάστε επίσης