Αρχική Κοινωνια Γλυκά Νερά: Έφτασε στα δικαστήρια ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος

Γλυκά Νερά: Έφτασε στα δικαστήρια ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος

Από antwnio

Έφτασε πριν από λίγα λεπτά στο δικαστήριο ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, όπου θα αρχίσει η δίκη για την άγρια δολοφονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νέρα.

Μια υπόθεση που έχει συγκλονίσει όχι μόνο για το έγκλημα, αλλά και για το «θέατρο» που έπαιξε ο κατηγορούμενος, σκηνοθετώντας ληστεία στο σπίτι του.

Το χρονικό της δολοφονίας

Τα ξημερώματα της 11ης Μαΐου 2021 ένας φιμωμένος και δεμένος άνδρας ειδοποίησε την ‘Αμεση Δράση για άγρια ληστεία που έγινε στο σπίτι του στα Γλυκά Νερά όπου ζούσε με την σύζυγο και το μόλις 11 μηνών κοριτσάκι τους.

Ο 34χρονος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος περιέγραψε κλαίγοντας στους αστυνομικούς τις φρικιαστικές στιγμές που έζησε από όταν οι τρεις ληστές μπήκαν στο σπίτι μέχρι που έφυγαν αφήνοντας πίσω τους νεκρή την 20χρονη σύζυγό του Καρολάιν Κράουτς και το σκυλάκι που είχε υιοθετήσει η γυναίκα.

Έναν μήνα μετά, στις 16 Ιουνίου ο 34χρονος πιλότος μεταφέρεται με ελικόπτερο από την Αλόννησο στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής. Οι αστυνομικοί περίμεναν να τελειώσει το μνημόσυνο της 20χρονης πριν προσαγάγουν τον Αναγνωστόπουλο που λίγα δευτερόλεπτα πριν έκλαιγε στην αγκαλιά της πεθεράς του.

Τα στοιχεία που είχαν στα χέρια τους ήταν πολλά. Έξι ώρες μετά, ο πιλότος ομολόγησε πως δεν έγινε καμία ληστεία στο σπίτι του και πως ο ίδιος σκότωσε με ασφυκτικό θάνατο την Καρολάιν, έπειτα από καβγά που είχαν, και πως κρέμασε με το λουρί της την Ρόξυ, το σκυλάκι που είχε υιοθετήσει η 20χρονη.

Γλυκά Νερά Καρολάιν

Σήμερα ο 34χρονος κρατούμενος επί 10 μήνες στις φυλακές Κορυδαλλού, θα σταθεί απέναντι στους δικαστές του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου που θα δικάσουν το ομολογημένο έγκλημα του σε βάρος της 20χρονης μητέρας του παιδιού του, η οποία έχει βρετανική υπηκοότητα.

 

Διαβάστε επίσης