Αρχική Διεθνη Νεα Αγγλικό υποβρύχιο βύθισε το Moskva;

Αγγλικό υποβρύχιο βύθισε το Moskva;

Από antwnio

Του Παναγιώτη Αποστόλου

Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

Είχα γράψει, ότι σύμφωνα με εξέχουσα πηγή μου (λόγω και της νευραλγικής θέσεως που κατείχε επί σειρά ετών), αμέσως μετά το συμβάν με την πολεμική ναυαρχίδα του ρωσικού στόλου, με ενημέρωσε πως η Ρωσία εξετάζει το ενδεχόμενο το  Moskva να έχει χτυπηθεί από Αμερικανικό υποβρύχιο, το οποίο πέρασε στη Μαύρη Θάλασσα – βεβαίως – μετά το κλείσιμο των στενών του Βοσπόρου από τον Τούρκο Σουλτάνο Ρ. Τ. Ερντογάν!

Αντιλαμβανόμαστε όλοι πιστεύω, πως αν αυτό επαληθευτεί από τη ρωσική πλευρά, όλα αλλάζουν σε αυτόν τον πόλεμο!

Αφού θα έχουν εμπράκτως εμπλακεί στον πόλεμο Ρωσίας – Ουκρανίας, οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ και αυτό μπορεί να σημάνει τον Γ΄ Παγκόσμιο Πόλεμο!

Όσον αφορά την Τουρκία, όπως με πληροφορούν και εάν υπάρξει επιβεβαίωση της είδησης, θα σημάνει το τέλος του Ρ. Τ. Ερντογάν, αλλά και της ίδιας της Τουρκίας!

Φυσικά απεύχομαι να έχει βυθιστεί το Moskva από Αμερικανικό υποβρύχιο, γιατί σε αυτήν την περίπτωση οι επιπτώσεις και στην Πατρίδα μας θα είναι ολέθριες!

Όταν μάλιστα οι τύχες της βρίσκονται στα χέρια των Μητσοτάκη, Τσίπρα και Ανδρουλάκη!

Σήμερα νεότερες πληροφορίες, της ίδιας πηγής μου, λέγουν πως η βύθιση της ρωσικής ναυαρχίδας συντελέστηκε από αγγλικό υποβρύχιο!

Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζεται η εξειδικευμένη πηγή μου και η οποία εξακολουθεί να ισχυρίζεται πως αυτή η πολεμική πράξη έγινε σε συνεννόηση με τον Ρ. Τ. Ερντογάν!

Όπως μάλιστα ισχυρίζεται, ότι η Ρωσία το γνωρίζει αυτό, αλλά επί του παρόντος δεν θεωρεί σκόπιμο να αντιδράσει δυναμικά!

Ο χρόνος που πάντα είναι αποκαλυπτικός, θα μας παρουσιάσει σύντομα την αλήθεια!!

πηγή egerssi.gr

Διαβάστε επίσης