Αρχική Lifestyle Εύη Βατίδου για Αλέξη Κούγια: “Χαίρομαι που μερικές φορές με ακούει”

Εύη Βατίδου για Αλέξη Κούγια: “Χαίρομαι που μερικές φορές με ακούει”

Από antwnio

Στο περιοδικό «Λοιπόν» και τη Μαρία Σοφιανού έδωσε συνέντευξη η Εύη Βατίδου, η οποία μίλησε και για το χωρισμό της από τον Αλέξη Κούγια.

Πώς είναι για μια γυναίκα να μεγαλώνει μόνη τα παιδιά της;

Φαντάσου ότι στο πίσω μέρος του μυαλού μου, υπήρχε και η οικονομική ασφάλεια του πρώην συζύγου μου και παρ’ όλα αυτά είχα άγχος. Είναι πάρα πολύ δύσκολο όταν μια γυναίκα μένει μόνη της με δύο παιδιά και έρχεται αντιμέτωπη με το να τα μεγαλώσει στην Ελλάδα μόνη της. Το τονίζω το στην Ελλάδα, καθώς δεν υπάρχουν επιδόματα, βοήθειες, πρόνοιες. Οι διατροφές είναι πάρα πολύ χαμηλές και είναι ένα κομμάτι το οποίο δυστυχώς έχει πολύ δρόμο μπροστά του.

Υπήρξατε παντρεμένη με τον Αλέξη Κούγια, έναν από τους πιο πετυχημένους δικηγόρους της χώρας μας. Όταν πήρατε διαζύγιο σκεφτήκατε τι θα αντιμετωπίσετε;

Δεν ήξερα, αλλά έμαθα πάρα πολλά. Τα χρόνια που έμεινα δίπλα στον πρώην άντρα μου κι όταν ήμασταν μαζί αλλά και χώρια, ήταν 15 χρόνια τρομερών σπουδών πάνω στο ποινικό δίκαιο, αλλά και στο αστικό (γελάει). Να σου πω την αλήθεια πλέον χαίρομαι που το έχω περάσει όλο αυτό, παρόλο που τότε δεν χαιρόμουνα, γιατί έμαθα πράγματα για τη ζωή που δεν θα τα είχα μάθει διαφορετικά.

Ταυτόχρονα χαίρομαι και που μερικές φορές με ακούει. Με τον τρόπο μου έχω καταφέρει και με λαμβάνει υπόψιν σε κάποια πράγματα. Μπορεί να μην το παραδεχτεί ποτέ, αλλά νομίζω έχω βρει τον τρόπο να του περνάω μηνύματα και να τα ακούει, πάντοτε για καλό φυσικά και σε ότι αφορά τα παιδιά κυρίως. Μπορεί να κάνω και λάθος αλλά αυτή είναι η αίσθησή μου.

Είστε ερωτευμένη αυτή την περίοδο; Αποζητάτε τη συντροφικότητα;

Δεν βρίσκω άντρα (γελάει). Δεν έχω βρει κάποιον που να μου κάνει το κλικ που λέμε. Δεν ξέρω αν είμαι εύκολη ή δύσκολη, αλλά στο λέω όπως ακριβώς το βιώνω. Έχω προσπαθήσει αλλά δεν έχει βγει και κάποιες φορές σταματάω γιατί βαριέμαι πια να ασχολούμαι. Δεν έχω βρει τον άντρα που θα με συγκινήσει για να είμαι μαζί του. Ωστόσο θέλω να τον βρω.

πηγή .thestival.gr

Διαβάστε επίσης