Αρχική Κοινωνια Αγρίνιο: Το τροχαίο ατύχημα αποδείχθηκε… απόπειρα δολοφονίας

Αγρίνιο: Το τροχαίο ατύχημα αποδείχθηκε… απόπειρα δολοφονίας

Από antwnio

Το σοβαρό τροχαίο στο Αγρίνιο παίρνει άλλου είδους διαστάσεις, μετά τις έρευνες της αστυνομίας. Συνελήφθη ο οδηγός αυτοκινήτου…

Το τροχαίο στο Αγρίνιο αποδόθηκε αρχικά σε μια άτυχη στιγμή. Οδηγός αυτοκινήτου παρέσυρε οδηγό μηχανής, που τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο. Η έρευνα της αστυνομίας όμως, άρχισε να ξεσκεπάζει τα όσα είχαν προηγηθεί. Οι δυο τους, είχαν τσακωθεί άγρια και όπως προέκυψε ο οδηγός του ΙΧ, χτύπησε το νεαρό με πρόθεση να τον σκοτώσει. Έχει ήδη συλληφθεί και πλέον η υπόθεση περνάει στα χέρια της δικαιοσύνης.

Σοβαρότατη διάσταση λαμβάνει το περιστατικό που συνέβη χθες το απόγευμα (27-05-2022) στο Θέρμο όπου δύο άτομα ενεπλάκησαν σε τροχαίο (ΙΧ αυτοκινήτου με δίκυκλο) έχοντας πρώτα καυγαδίσει στο κέντρο της κωμόπολης. Η αστυνομία ανακοίνωσε πως συνελήφθη άνδρας στο Θέρμο και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας και οδήγηση υπό την επήρεια μέθης.

Ο συλληφθείς κατηγορείται ότι οδηγώντας το αυτοκίνητο με πρόθεση εμβόλισε τη μοτοσικλέτα που οδηγούσε αλλοδαπός άνδρας ο οποίος τραυματίστηκε. Ο δικυκλιστής διακομίσθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Θέρμου και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο Αγρινίου.

Η σύλληψη έγινε από αστυνομικούς του Τμήματος Θέρμου ενώ σε έλεγχο που διενεργήθηκε στον συλληφθέντα οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι οδηγούσε το αυτοκίνητο υπό την επήρεια μέθης. Σύμφωνα με το agrinionews.gr, ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.

Διαβάστε επίσης