Αρχική Κοινωνια Λατινοπούλου: Η ανάρτησή της μετά το “άκυρο” της ΝΔ για τις εκλογές

Λατινοπούλου: Η ανάρτησή της μετά το “άκυρο” της ΝΔ για τις εκλογές

Από antwnio

Την πρώτη της ανάρτηση μετά την ανακοίνωση της ΝΔ ότι δε θα είναι υποψήφια με το κυβερνών κόμμα στις επόμενες εκλογές, έκανε η Αφροδίτη Λατινοπούλου.

Η αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας ήρθε αμέσως μετά το post της κ. Λατινοπούλου σχετικά με την παχυσαρκία, το σώμα της Δανάης Μπάρκα στην παραλία και το σχετικό δημοσίευμα.

Η πολιτευτής της ΝΔ αναδημοσίευσε στη σελίδα της στο facebook ένα κείμενο από έναν άλλο χρήστη στο οποίο αναλύονται τα… 13 facts δίνοντας άλλοθι στις αναφορές που έκανε η ίδια.

Για το συμβάν είχε απαντήσει μέσα από την εκπομπή της “Πάμε Δανάη”, η Δανάη Μπάρκα.

Δείτε την νέα ανάρτηση που έκανε η Αφροδίτη Λατινοπούλου:

Fact 1: Η Λατινοπούλου στηλίτευσε τα sites που αποθέωναν για χ, ψ, ω λόγους την Μπάρκα γράφοντας (σωστά κατ εμέ) πως δεν πρέπει να προβάλλεται (από τους δημοσιογράφους) η παχυσαρκία ως πρότυπο υγείας.
Fact 2: H Λατινοπούλου δεν έκανε ποτέ καμία προσωπική επίθεση, ούτε βέβαια αναφέρθηκε με υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς σε καμία Μπάρκα, ούτε είχε κάποιο ”ρατσιστικό παραλήρημα” όπως ψευδώς γράφτηκε σε sites. Απλώς έθιξε το πρόβλημα της παχυσαρκίας και το ρόλο των δημοσιογράφων σε αυτό που αποθεώνουν την παχυσαρκία δημιουργώντας πρότυπα στα πλαίσια της woke culture που μαστίζει και την Ελλάδα.
Fact 3: Η Λατινοπούλου δεν ”πήρε” ή ”έκλεψε” καμία φώτο της Μπάρκα αν και όταν μιλάμε για δημόσια πρόσωπα όπως είναι οι τηλεπερσόνες που ξημεροβραδιάζονται εκθέτοντας μέχρι και τις αμυγδαλές τους στα σόσιαλ από τη Μύκονο είναι ανόητο από μόνο του αυτό.
Χρησιμοποίησε ακριβώς την ίδια φώτο που είχαν αναπαράγει τα sites που αποθέωναν την ομορφιά της Μπάρκα..! Βέβαια αυτό ΔΕΝ ενοχλούσε την Μπάρκα.
Fact 4: Αν η Λατινοπούλου έβγαζε ένα στόρυ στο ίνσταγκραμ που να αναφέρεται στο ΠΩΣ παρουσιάζουν την παχυσαρκία και τα παχύσαρκα άτομα κάποιοι δημοσιογράφοι χωρίς παράδειγμα της ”δημοσιογραφικής δουλειάς ΤΟΥΣ” κανείς δεν θα καταλάβαινε τι θα ήθελε να πει και θα την βγάζανε την τρελή του χωριού.
Fact 5: Είναι αλήθεια πως από την Λατινοπούλου δεν υπήρξε έστω ίχνος του περίφημου αριστερού αφηγήματος που τρώνε αμάσητο κάποιοι, δεν έκανε κανένα Body Shaming.
Αλλά και να είχε σχολιάσει την εμφάνισή της Μπάρκα θα ήταν επιλήψιμο; Όχι. Γιατί η ίδια η Μπάρκα ανεβάζει εκατοντάδες φώτος τις ΚΑΙ είναι δημόσιο πρόσωπο. Άρα οφείλει όπως δέχεται τα διθυραμβικά σχόλια να δέχεται και τα αρνητικά. Αλλιώς αυτό δεν είναι δημοκρατία αλλά φασισμός. Όχι μονά ζυγά δικά μας.
Πάντως ούτε αυτό το ”έγκλημα” διέπραξε.
Fact 6: Πόσο υποκριτικό είναι η συντριπτική πλειοψηφία (και εγώ πρώτος) να γελάει με τα δόντια και το ντύσιμο των συριζαίων, τα μπούτια ή τα βυζάκια του τσίπρα, το ντύσιμο της Περιστέρα, τα κιλά του Βούτση με μαγιό, του Πάγκαλου, του Φίλη, του Βενιζέλου, του Λιάγκα, την εμφάνιση της Σίας, του Πολάκη και πάει κλαίγοντας, να τα ανεβάζουν και να τα προβάλλουν στο προφίλ τους και ταυτόχρονα να κουνάνε το δάχτυλο στη Λατινοπούλου για Body Shaming;
ΠΟΛΥ.
Fact 7: Η Ελλάδα είναι πρωταθλήτρια στην Ε.Ε. στην παιδική παχυσαρκία και στους ενήλικες η παχυσαρκία είναι στο 66,3% του ενήλικου πληθυσμού σύμφωνα με έρευνα της διανέωσης του 2021. Είναι πρόβλημα; Τεράστιο. Το έθιξε; Ναι. Πέτυχε να ανοίξει συζήτηση επ αυτού; Σαφώς. Βοηθήθηκε κόσμος έτσι; Νομίζω πως ναι αν κρίνω από τις εκατοντάδες τοποθετήσεις που είδα (και κάποιες εξαιρετικές). Πάντως κακό σίγουρα κανείς δεν έπαθε και κάποιες υπερβολές από τα sites στο μέλλον θα αποφεύγονται.
Fact 8: Η Δανάη Μπάρκα είπε πως δεν πειράχτηκε από το στόρυ της Λατινοπούλου (γελάνε και τα πεζοδρόμια) και για δέκα λεπτά κλαιγότανε στον αέρα σαν γυναικούλα δ κατηγορίας για το πόσοι την αγάπησαν με αυτό κορμί, πόσα καλά έχει κάνει με αυτό το κορμί, κτλ κτλ. Λες και η Λατινοπούλου είπε πως οι παχύσαρκοι δεν είναι άξιοι άνθρωποι ή δεν είναι ικανοί να αγαπήσουν ή να αγαπηθούν ή να πάνε για μπάνιο στη θάλασσα κτλ.
Ποτέ δεν ειπώθηκαν τέτοιες μπαρούφες από τη Λατινοπούλου όπως ακούσαμε και από άλλες τηλεπερσόνες.
Fact 9: Την Δανάη Μπάρκα δεν θα την ήξερε και κυρίως δεν θα την προσλάμβανε κανείς για να την βάλει από το πουθενά κεντρική πρωινατζού αν δεν ήταν κόρη διάσημης ηθοποιού που έγινε διάσημη από σειρά που κορόιδευε με τρομακτικό τρόπο τις χοντρές (είσαι το ταίρι μου)!
Fact 10: Η Δανάη Μπάρκα (ενώ σύμφωνα με τα δικά της λεγόμενα δεν πειράχτηκε καθόλου!) παράλληλα με το κλάμα της, απαίτησε από το βήμα της εκπομπής της (του mega) δύο φορές την διαγραφή της Λατινοπούλου από τη Νέα Δημοκρατία.
Δηλαδή αν πειραζόταν πραγματικά τι θα ζητούσε; Το κεφάλι της;
Γνωστή οικογένεια νεοδημοκρατών η οικογένειά της και αγαπημένο παιδί του Mega η Δανάη, ειδικά τώρα που πουλάει το αφήγημα της διαφορετικότητας οπότε προφανώς έχει το ακαταλόγιστο στην αμετροέπεια.
Fact 11: Τα sites αλλά και τα κανάλια από συναδελφική αλληλεγγύη στη Δανάη; Από τα διάφορα αφηγήματα της διαφορετικότητας που πουλάει; Από εντολή του Μαξίμου; Διαστρέβλωσαν το γεγονός πως δεν έγινε καμία επίθεση στην Μπάρκα αλλά στο πρόβλημα της παρουσίασης της παχυσαρκίας από τα sites και επιχείρησαν δολοφονία χαρακτήρα της Λατινοπούλου που όμως δεν τους πέρασε γιατί πολύς κόσμος αντέδρασε.
Fact 12: Φοβισμένη η Νέα Δημοκρατία ή δεχόμενη ασφυκτικές πιέσεις ομίλων που τη στηρίζουν με κλειστά τα μάτια, έκανε διαρροή! πως δεν θα είναι στις λίστες η Λατινοπούλου στις επόμενες εκλογές.
Γιατί; Μα γιατί τι θα μπορούσαν να πούνε; Πως έγινε ρατσιστική επίθεση στην παχύσαρκη Δανάη; Μα δεν έγινε. Πως έγραψε κάποιο ψέμα η Λατινοπούλου; Μα δεν έγραψε.
Άρα πως και γιατί να τη διαγράψουνε;
Διότι η διαγραφή απαιτεί αιτιολόγηση. Οπότε κρίνανε πως σε τέτοια φαιδρή αιτιολόγηση που θα απαιτούνταν για τη διαγραφή της θα τρώγανε τριπλό κράξιμο από τον κόσμο. Άρα επέλεξαν την ξεφτίλα για μένα της διαρροής. Ό,τι χειρότερο για την αξιοπιστία ενός κόμματος. Λες και δεν έχει γραμματέα το κόμμα, ούτε συλλογικά όργανα, αλλά καλλωπιστικά φυτά.
Την ίδια μέρα δε για να ολοκληρωθεί η γελοιότητα ο υπ Υγείας ξεκίνησε καμπάνια υπέρ της υγιεινής διατροφής και κατά της παχυσαρκίας. Παράνοια.
Fact 13: Βγαίνει η Λατινοπούλου κερδισμένη από όλο αυτό; Γνώμη μου σαφώς και ναι. Γιατί λέει αυτό που βλέπει η πλειοψηφία και που κάποιοι προσπαθούν να βαφτίσουν από μαύρο σε άσπρο.
Αυξάνει συνεχώς τη δημοτικότητά της και την αποδοχή της στο κοινό που την ενδιαφέρει να εκπροσωπεί ενώ έχει γίνει και ”μήλον της έριδος” για όλα τα κόμματα δεξιότερα της ούλτρα κεντρώας Νέας Δημοκρατίας.
Βγαίνει η Νέα Δημοκρατία κερδισμένη από όλο αυτό; Πιστεύω πως όχι, γιατί ειδικά στη φάση που είμαστε κάθε απώλεια μετράει ειδικά όταν γίνεται για τόσο λάθος λόγους, με τόσο τραγικούς χειρισμούς και σε μία περιοχή που θα κάνει το σταυρό της να πάρει 30% (Α Θεσσαλονίκης).
Έρρωσθε και ευδαιμονείτε σύντροφοι με λιγότερη υποκρισία παρακαλώ!

Στη φώτο το επίμαχο στόρυ διάρκειας 4 δευτερολέπτων στον προσωπικό της λογαριασμό στο ίνστα που ξεσήκωσε όλο αυτό το χαμό.

Via George Athanasios Tsoukaladakis

Διαβάστε επίσης