Αρχική Πολιτική Ανακοίνωση Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή

Ανακοίνωση Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή

Από antwnio
Η Χρυσή Αυγή, σταθμίζοντας τα γεγονότα που έχουν λάβει χώρα τα τελευταία τρία χρόνια και θέλοντας να δείξει πως ότι δεν μας σκοτώνει μας κάνει περισσότερο δυνατούς, είναι σε θέση να ανακοινώσει ότι ύστερα από ένα τρίμηνο εσωκομματικών διαδικασιών και μετά από τις απαιτούμενες συνομιλίες με όλους τους Συναγωνιστές, ολοκλήρωσε τις απαραίτητες διεργασίες για την Ανασύνταξη του μοναδικού Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών, του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή.
Οι διαβουλεύσεις του κόμματος, που πραγματοποιήθηκαν με τους αληθινούς και ανιδιοτελείς Αγωνιστές οι οποίοι δίνουν τον Αγώνα για τον Εθνικισμό σε όλη την Ελλάδα και στην Ομογένεια για να γνωστοποιήσουν στους Έλληνες τις καίριες πολιτικές θέσεις του Κινήματος μας, ήταν κάτι το επιβεβλημένο μιας και η Χρυσή Αυγή είμαστε όλοι εμείς που παραμένουμε Πιστοί στα Ιδανικά της Πατρίδας μας, όπως ακριβώς παραμένει και ο Ιδρυτής του Κινήματος Νικόλαος Μιχαλολιάκος.
Στις οργανωτικές διαδικασίες του κόμματος, δεν είχαν και δεν πρόκειται να έχουν θέση αυτοί που με μια πέμπτη φάλαγγα εντός του Κινήματος, επιχείρησαν να μας βλάψουν. Εντός του επόμενου χρονικού διαστήματος θα ανακοινωθούν οι αποφάσεις της Νέας Κεντρικής Επιτροπής.
Λαϊκός Σύνδεσμος – Χρυσή Αυγή

Διαβάστε επίσης