Αρχική Αθλητισμος ΕΠΟ: Τρεις αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών σε ΠΑΟΚ, δύο σε Παναθηναϊκό για τα επεισόδια στον τελικό Κυπέλλου

ΕΠΟ: Τρεις αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών σε ΠΑΟΚ, δύο σε Παναθηναϊκό για τα επεισόδια στον τελικό Κυπέλλου

Από antwnio

Βαριά καμπάνα για ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό, αφού η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ επέβαλε την ποινή κεκλεισμένων των θυρών στις δυο ομάδες για τα θλιβερά επεισόδια που εκτυλίχθηκαν κατά τη διάρκεια του τελικού κυπέλλου.

Συγκεκριμένα στον ΠΑΟΚ επιβλήθηκαν τρεις αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών ενώ στον Παναθηναϊκό δυο αγωνιστικές.

Παράλληλα τους επιβλήθηκε και χρηματικό πρόστιμο, με τις δυο ομάδες να έχουν δικαίωμα έφεσης της ποινής τους.

Η απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής

Η Πειθαρχική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά την τελευταία της συνεδρίαση έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:

Επιβάλλει σε βάρος της Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός χρηματική ποινή συνολικού ύψους 64.167 ευρώ και ποινή διεξαγωγής αγώνων χωρίς θεατές για δύο (2) αγωνιστικές (Τελικός Κυπέλλου της 21/05/2022 Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ).

Επιβάλλει σε βάρος της Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. χρηματική ποινή συνολικού ύψους 75.000 ευρώ και συνολική ποινή διεξαγωγής αγώνων χωρίς θεατές για τρεις (3) αγωνιστικές (Τελικός Κυπέλλου της 21/05/2022 Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ).

Απαλλάσσει τον Αντιπρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. Χρυσόστομο Γκαγκάτση από την αποδιδόμενη σε αυτόν πειθαρχική παράβαση.

Διαβάστε επίσης