Αρχική Κοινωνια Τρίκαλα: Ανήλικος κυκλοφορούσε οπλισμένος με μαχαίρια

Τρίκαλα: Ανήλικος κυκλοφορούσε οπλισμένος με μαχαίρια

Από antwnio

Μπλεγμένος με την δικαιοσύνη βρέθηκε ένας 17χρονος Αθηναίος, ο οποίος επέβαινε στο αυτοκίνητο ενός επίσης Αθηναίου φίλου του, όταν έπεσαν σε μπλόκο ελέγχων που είχε στηθεί σε μια περιοχή των Τρικάλων από τους αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε., τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Κατά την έρευνα που ακολούθησε, βρέθηκαν πάνω πάνω του μια σιδερογροθιά και ένας σουγιάς μπρελόκ κι έτσι ο ανήλικος συνελήφθη και προσήχθη στην Ασφάλεια, όπου σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για παράνομη οπλοκατοχή, που περιλαμβάνει την κατηγορία της πλημμελούς εποπτείας του σε βάρος των γονέων του. Στη συνέχεια, παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρικάλων.

Ανήλικος προσπάθησε να διαρρήξει σπίτι

Επ αυτοφώρω συνέλαβαν οι ιδιοκτήτες ενός σπιτιού σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ναυπλιέων έναν 17χρονο Έλληνα ο οποίος είχε τρυπώσει μέσα, τα ξημερώματα της Πέμπτης, αλλά δεν είχε προλάβει να κλέψει κάτι. Οι ένοικοι ειδοποίησαν την Αστυνομία και στο σπίτι έφτασαν άνδρες της Ασφαλείας, που πέρασαν χειροπέδες στον ανήλικο επίδοξο κλέφτη. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα κλοπής και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου, ενώ και σε βάρος των γονέων του ασκήθηκε δίωξη για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου.

Διαβάστε επίσης