Αρχική Κοινωνια Αγρίνιο: Κάθειρξη 27 ετών στον ιερέα που ασελγούσε σε ανήλικα κορίτσια

Αγρίνιο: Κάθειρξη 27 ετών στον ιερέα που ασελγούσε σε ανήλικα κορίτσια

Από antwnio

Την καταδίκη του 50χρονου ιερέα για όλες τις κατηγορίες και την επιβολή κάθειρξης 27 ετών ανακοίνωσε τη Δευτέρα το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Λευκάδας.

Σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου, ο ιερέας από το Αγρίνιο κρίθηκε ένοχος για 6 βίντεο παιδικής πορνογραφίας, για βιασμό κατά συρροή και για ασέλγεια κατά συρροή και εξακολούθηση.

Ο 50χρονος πήρε το δρόμο για τις φυλακές, ενώ ορισμένα από τα θύματά του ξέσπασαν σε δάκρυα, όταν ανακοινώθηκε η ποινή.

Αναφορικά με την ποινή, το δικαστήριο ανακοίνωσε ότι είναι εκτιτέα τα 20 έτη, ενώ θα αφαιρεθεί το ένα έτος της προφυλάκισης.

Παράλληλα, το δικαστήριο, διαβιβάζει τη δικογραφία στο Εφετείο του Αγρινίου για διερεύνηση τυχόν ποινικών ευθυνών των δύο μανάδων των κοριτσιών που υπέστησαν τα παραπάνω από τον ιερέα καθώς και του ίδιου για την περίπτωση ακόμη δυο κοριτσιών που κατέθεσαν ως μάρτυρες και δεν έχουν κάνει μήνυση.

Σοκαριστικά στοιχεία για τη δράση του

Οι έρευνες των Αρχών έφεραν στην επιφάνεια συγκλονιστικά στοιχεία για τη δράση του 50χρονου ιερέα, που σόκαραν ακόμα και έμπειρους αστυνομικούς.

Σύμφωνα με δεδομένα από τα κινητά του τηλέφωνα και τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές προκύπτει η απόλυτη εξάρτηση των ανήλικων κοριτσιών που ζούσαν μαζί με τις μητέρες τους στο σπίτι του ιερέα.

Τα κορίτσια φαίνεται πως υπάκουαν τυφλά τον 50χρονο ιερέα και πως φοβόντουσαν να μην τον απογοητεύσουν ή του προκαλέσουν δυσαρέσκεια, ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που τις τιμωρούσε.

Πηγή: in.gr

Διαβάστε επίσης