Αρχική Κοινωνια Μέθυσε, απειλούσε γυναίκα και πεθερικά, συνελήφθη

Μέθυσε, απειλούσε γυναίκα και πεθερικά, συνελήφθη

Από antwnio

Στην κατοχή του βρέθηκε και όπλο

Χειροπέδες σε έναν 38χρονο άνδρα πέρασαν αστυνομικοί σε περιοχή του Δήμου Αγίου Βασιλείου, στο Ρέθυμνο, καθώς – σύμφωνα με τις πληροφορίες, προκάλεσε επεισόδιο, ενώ βρισκόταν σε κατάσταση μέθης, ενώ στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα όπλο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το περιστατικό έγινε το πρωί της Πέμπτης, με τον 38χρονο να κάνει φασαρία, απειλώντας και υβρίζοντας τόσο την γυναίκα όσο και τα πεθερικά του.
Κλήθηκε η αστυνομία, που προχώρησε στην σύλληψη του άνδρα και πλέον τον λόγο έχει η δικαιοσύνη.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. “Συνελήφθη χθες (04.08.2022) το πρωί σε περιοχή του Δήμου Αγίου Βασιλείου από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αγίου Βασιλείου, ημεδαπός κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων. Επιπλέον σε βάρος του ημεδαπού σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ενδοοικογενειακής βίας.

Ειδικότερα, χθες (04.08.2022) από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ρεθύμνης  πραγματοποιήθηκε έρευνα στην οικία του ημεδαπού, κατά την διάρκεια της οποίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πιστόλι με το γεμιστήρα του και 177 φυσίγγια.

 

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίου Βασιλείου”

πηγή .cretalive.gr

Διαβάστε επίσης