Αρχική Διαφορα νεα Περιστέρι: Συνελήφθη ο ύποπτος για τη δολοφονία της 17χρονης

Περιστέρι: Συνελήφθη ο ύποπτος για τη δολοφονία της 17χρονης

Την ανακοίνωση έκανε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος

Από antwnio

Ηδολοφονία της 17χρονης Νικολέτας στο Περιστέρι, όπως όλα δείχνουν πρόκειται για μία ακόμα γυναικοκτονία. Βασικός ύποπτος για τη δολοφονία είναι ο 20χρονος σύντροφος του θύματος που εξαφανίστηκε από το ίδιο βράδυ και καταζητούνταν από τις αρχές.

Όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, ο άνδρας πλέον βρίσκεται στα χέρια των Αρχών και θα οδηγηθεί στην αρμόδια εισαγγελική αρχή. Ο άνδρας με καταγωγή από το Πακιστάν διατηρούσε σχέση με την 17χρονη Νικολέτα και σύμφωνα με πληροφορίες είχαν έντονους καυγάδες όταν αυτή του ζήτησε να χωρίσουν. 

Αυτό ανέφερε και η μητέρα της μιλώντας για την τραγική απώλεια της κόρης της. Υποστήριξε ότι το κορίτσι δέχονταν απειλές από τον σύντροφο της και αποκάλυψε ότι πριν από λίγες μέρες του ζήτησε να χωρίσουν.

Μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του Alpha η μητέρα της Νικολέττας ανέφερε ότι «δεν καβγαδίζανε» και πρόσθεσε ότι «ήταν καλά, αλλά το τελευταίο διάστημα ήθελε να χωρίσει. Δεν ήθελε άλλο».

Συνεχίζοντας, δεν έκρυψε την οργή της τονίζοντας: «Θέλω μόνο να βρουν αυτό το καθίκι. Μου σκότωσε το παιδί μου και μου πήρε την ψυχή. Ζητάω μόνο δικαίωση».

Περισσότερα σε λίγο…

Διαβάστε επίσης