Αρχική Κοινωνια Άνδρας έγδυσε γυναίκα και απειλούσε να τη ρίξει από μπαλκόνι ξενοδοχείου

Άνδρας έγδυσε γυναίκα και απειλούσε να τη ρίξει από μπαλκόνι ξενοδοχείου

Από antwnio

Θρίλερ στο κέντρο της Αθήνας

Η ψυχραιμία και ο επαγγελματισμός των αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., που το πρωί της Τρίτης περιπολούσαν στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην οδό Σωκράτους, είχε ως αποτέλεσμα να σωθεί η ζωή μίας γυναίκας.

Όλα συνέβησαν λίγο πριν τις 12:00 το μεσημέρι, όταν οι αστυνομικοί είδαν κάτω από ξενοδοχείο της περιοχής να έχει συγκεντρωθεί κόσμος και να κοιτάζει προς ένα μπαλκόνι 4ου ορόφου μία ημίγυμνη γυναίκα να φωνάζει «βοήθεια, βοήθεια, θα με πετάξει κάτω…». Πίσω της ακριβώς ένας άνδρας που την κρατούσε και την απειλούσε για τη ζωή τους, με τους αστυνομικούς να ενημερώνουν το Κέντρο και να ορμούν μέσα στο ξενοδοχείο.

Φτάνοντας στον 4ο όροφο και ανοίγοντας την πόρτα του δωματίου, δύο αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. είδαν τον άνδρα με κατεβασμένο παντελόνι, να κρατάει από τα γόνατα την γυναίκα που ήταν γυμνή από την μέση και κάτω, προσπαθώντας να την πετάξει από το μπαλκόνι στο κενό.

Χωρίς δεύτερη σκέψη του όρμησαν, τον ακινητοποίησαν και τράβηξαν τη γυναίκα στο εσωτερικό του δωματίου, με τον μελαμψό άνδρα να αντιστέκεται σθεναρά. Όταν η γυναίκα κατάφερε να συνέλθει από το σοκ, είπε στους αστυνομικούς πως γνώριζε τον άνδρα και τον είχε επισκεφθεί για να πιουν καφέ.

Στη συνέχεια, ότι αυτός ξαφνικά έγινε επιθετικός, κλείδωσε την πόρτα και προσπάθησε να την βιάσει.

Εκείνη έτρεξε προς το παράθυρο για να ζητήσει βοήθεια και τότε εκείνος την έσπρωξε στο παράθυρο, την έγδυσε και της φώναζε πως θα την πετάξει στο κενό.

Ο δράστης είχε ήδη συλληφθεί και οδηγηθεί στο Τμήμα Ασφαλείας Ομονοίας, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για έναν 51χρονο Σύρο που διαμένει στο ξενοδοχείο.

Πηγή: newsbeast.gr

Διαβάστε επίσης