Αρχική Διεθνη Νεα ΗΠΑ: Βρέθηκαν βαλίτσες με διαμελισμένα μέλη σε διαμέρισμα στο Μπρούκλιν

ΗΠΑ: Βρέθηκαν βαλίτσες με διαμελισμένα μέλη σε διαμέρισμα στο Μπρούκλιν

Από antwnio

Βαλίτσες που περιείχαν ανθρώπινα μέλη εντοπίστηκαν το απόγευμα της Τετάρτης (21.09.2022) σε διαμέρισμα στο Μπρούκλιν. Η φρικιαστική ανακάλυψη από τους αστυνομικούς της Νέας Υόρκης έγινε μετά από κλήση που έλαβαν για μία ένοικο που αγνοείται και από το γεγονός υπήρχε μια άσχημη οσμή στο διαμέρισμα της.

Οι αστυνομικοί της Υπηρεσίας της Νέας Υόρκης, όπως αναφέρει η New York Post, ανεβαίνοντας στον έκτο όροφο του 10όροφου κτιρίου βρήκαν αμέσως αίμα. Δεν υπήρχε κανένα απολύτως ίχνος της ενοίκου, η οποία πιστεύεται ότι ήταν γύρω στα 20.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο πρώτος που ανακάλυψε τα ανθρώπινα μέλη και στη συνέχεια κάλεσε την αστυνομία ήταν ο διαχειριστής του κτιρίου. Κάτοικοι που ζουν στο κτίριο αναφέρουν ότι από το διαμέρισμα ακούγονταν συχνά καυγάδες.

Ο ιατροδικαστής της Νέας Υόρκης ερευνά τα ευρήματα και θα γίνουν ανακοινώσεις τις επόμενες ημέρες. Σύμφωνα με την New York Post, ένα άτομο που εμπλέκεται στο θέμα έχει εντοπιστεί από τις αρχές και αναζητείται από την αστυνομία της Νέας Υόρκης για ανάκριση.

Το κτίριο, στο οποίο υπάρχουν 100 διαμερίσματα, κατασκευάστηκε το 2020 και στεγάζει αρκετούς ανθρώπους που ήταν πρώην άστεγοι.

Πηγή: newsit.gr

Διαβάστε επίσης