Αρχική Κοινωνια Έγκλημα στην Καβάλα: Ομολόγησε ο δολοφόνος – Τον σκότωσε γιατί τον απέλυσε – Και ερωτική αντιζηλία «βλέπουν» οι Αρχές

Έγκλημα στην Καβάλα: Ομολόγησε ο δολοφόνος – Τον σκότωσε γιατί τον απέλυσε – Και ερωτική αντιζηλία «βλέπουν» οι Αρχές

Από antwnio

Τον σκότωσε γιατί τον θεωρούσε υπεύθυνο για την απόλυσή του. Αυτό επικαλέστηκε ο δράστης της εν ψυχρώ εκτέλεσης του 52χρονου στην Καβάλα.

Ο 25χρονος δολοφόνησε με καραμπίνα τον πατέρα δύο παιδιών, πυροβολώντας τον στην καρδιά έξω από το εργοστάσιο μαρμάρου.

Όπως είπε στους αστυνομικούς, θεωρούσε τον 52χρονο υπεύθυνο για την απόλυσή του. Εργαζόταν στο ίδιο εργοστάσιο με το θύμα και πριν από τέσσερις μήνες τον έδιωξαν. Έκτοτε ο δράστης σχεδίαζε τη δολοφονία.

Την ίδια ώρα, οι Αρχές «βλέπουν» και ερωτικά κίνητρα πίσω από την εν ψυχρώ δολοφονία. Συγκεκριμένα, πίσω από το έγκλημα που έχει σοκάρει την περιοχή, εκτιμούν πως κρύβεται προσωπική αντιζηλία για μία γυναίκα. Μάλιστα, θεωρούν πως δράστης και θύμα δεν αποκλείεται να έκαναν και παρέα, αλλά οι προσωπικές διαφορές τους πυροδότησαν προστριβές που έφτασαν στο έγκλημα!

Αυτό που μπορούν με βεβαιότητα να πουν οι έμπειροι αξιωματικοί της Αστυνομίας ακόμα και πριν την ομολογία του 25χρονου είναι ότι ο δράστης γνώριζε την ακριβή ώρα που ο 52χρονος πήγαινε για δουλειά στο εργοστάσιο μαρμάρου και του είχε στήσει καρτέρι τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής.

Μετά την δολοφονία, ο δράστης τράπηκε σε φυγή μέσα από χωράφια με καλαμπόκια. Κάμερες ασφαλείας της περιοχής κατέγραψαν τον αναβάτη μίας μοτοσικλέτας να κινείται ύποπτα σε σημείο, από το οποίο θα μπορούσε να έχει διαφύγει ο δολοφόνος.

πηγή vradini.gr

Διαβάστε επίσης