Αρχική Πολιτική Χρυσή Αυγή : Πολιτική και Ιδεολογική εισήγηση 9ου Συνεδρίου

Χρυσή Αυγή : Πολιτική και Ιδεολογική εισήγηση 9ου Συνεδρίου

Από antwnio
Πολιτική και Ιδεολογική εισήγηση 9ου Συνεδρίου
Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες,
Η Χρυσή Αυγή χαιρετά θερμά όλους εσάς, οι οποίοι με συνέπεια και ήθος κρατήσατε ψηλά τη Σημαία των Ιδανικών και δεν προδώσατε αυτά που πιστέψατε, αυτά για τα οποία αγωνιστήκατε και για τα οποία έχυσαν το αίμα τους Συναγωνιστές μας, και άλλοι Συναγωνιστές μας βρίσκονται σήμερα στη φυλακή.

 

Πολλοί θα ήθελαν η Χρυσή Αυγή να μην υπάρχει, πολλοί θα ήθελαν η Χρυσή Αυγή να μην υπήρχε ποτέ, όμως υπάρχει! Και η μεγαλύτερη απόδειξη είσαστε ΕΣΕΙΣ, όλοι εσείς που δώσατε το δυναμικό σας παρών στο 9ο Συνέδριο του Κινήματος. Ένα Συνέδριο το οποίο καταλήγει σε συμπεράσματα ιδεολογικά και πολιτικά δείχνοντας τον δρόμο προς το μέλλον. Ένα Συνέδριο που γίνεται μέσα σε αντίξοες συνθήκες με απόντα τον ιδρυτή του Κινήματός μας, του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, Συναγωνιστή Νικόλαο Μιχαλολιάκο, ο οποίος βρίσκεται ως γνωστόν κρατούμενος στις φυλακές.
Συναγωνιστές, η Ιδεολογία της Χρυσής Αυγής ήταν και παραμένει ο Λαϊκός Εθνικισμός. Υπέρτατη αξία μας το Έθνος. Το Έθνος εννοούμενο όπως ακριβώς καθορίζεται από τον Ηρόδοτο: Όμαιμον, Ομόγλωσσον, Ομόθρησκον, Ομότροπον. Κανένας συμβιβασμός με όλες αυτές τις αρχές δεν είναι αποδεκτός από τη Χρυσή Αυγή για κανέναν ανθρωπισμό, για κανέναν ψευτοαντιρατσισμό, για καμία υποκρισία φιλελεύθερη ή μαρξιστική.
Ζητούμενα του καιρού η διαφύλαξη και η διατήρηση της εθνικής μας ταυτότητας. Η εθνική ταυτότητα πρέπει να είναι το κύριο σύνθημα πάνω στο οποίο θα βασιστεί το Κίνημά μας. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε τη θύελλα της παγκοσμιοποίησης που αλέθει Έθνη και Πατρίδες, καταστρέφει ανθρώπους και πολιτισμούς, παραδόσεις. Για όλα αυτά πρέπει να αγωνιστούμε, για να κρατήσουμε ζωντανές τις Μνήμες των Προγόνων μας, τις αξίες του Γένους μας. Και όργανα της παγκοσμιοποίησης το δικέφαλο τέρας της οικονομοκρατίας, δηλαδή ο μπολσεβικισμός και ο καπιταλισμός που είναι οι μεγάλοι εχθροί του Έθνους μας.
Για όλα αυτά θα πρέπει κάθε Χρυσαυγίτης, κάθε Χρυσαυγίτισσα να είναι καταρτισμένοι τόσο ιδεολογικά όσο και πολιτικά και να είναι ενεργοί. Να έχουν τις κατάλληλες γνώσεις γιατί χρειαζόμαστε ανθρώπους και με Πίστη και με συνείδηση της Ιδεολογίας μας. Η πίστη από μόνη της δε λέει τίποτα χωρίς ιδεολογία, είναι μια τυφλή δύναμη που καμία φορά δεν οδηγεί πουθενά. Αλλά και την ιδεολογία Συναγωνιστές, αν την θωρήσουμε χωρίς πίστη και χαρακτήρα, βλέπουμε πως είναι ένα γράμμα κενό που καμία φορά υπάρχει σε ανθρώπους, οι οποίοι όμως είναι δειλοί και ανάξιοι να φέρουν τις μεγάλες αυτές Αξίες.
Όλες αυτές οι Ιδέες όμως δεν έχουν καμία σημασία εάν δεν πάρουν διάσταση πολιτική. Και η Χρυσή Αυγή συνεχίζει τον πολιτικό αγώνα. Σε πείσμα των καιρών. Αντιμετωπίζουμε ένα καθεστώς μνήμης θανάτου κυριολεκτικά, να μην ακούγεται πουθενά το όνομα Χρυσή Αυγή και Μιχαλολιάκος. Και αντίθετα, να ακούγονται ανύπαρκτες καταστάσεις οι οποίες είναι εχθρικές προς τη Χρυσή Αυγή. Χαρακτηριστικό είναι ότι στα λεγόμενα ΜΜΕ όσο και στα ΜΚΔ που αποτελούν τη ραχοκοκαλιά του συστήματος η Χρυσή Αυγή πολεμιέται σκληρά, περισσότερο από κάποιους άλλους δήθεν επαναστάτες.
Εναντίον του πολιτικού συστήματος αγωνίζεται η Χρυσή Αυγή γιατί το σύστημα αυτό ξεπουλά την Πατρίδα μας και την κρατά υπόδουλη, ξεπουλά το Λαό, τα δίκαια του, τον ιδρώτα του, την περιουσία του. Και μέσα σε όλα αυτά έχουμε βεβαίως τη δίωξη του Κινήματός μας, μια δίωξη άδικη, με φυλακές, με Νεκρούς, για την οποία θα αγωνιστούμε να μην περάσει και να δικαιωθούν επιτέλους οι Συναγωνιστές μας που βρίσκονται πίσω από τα σίδερα της φυλακής.
Αυτό δε σημαίνει ότι η Χρυσή Αυγή είναι ένα Κίνημα απλά διαμαρτυρίας. Η Χρυσή Αυγή είναι ένα Κίνημα πολιτικό με θέσεις και απόψεις. Θέλουμε μια Ελλάδα ελεύθερη. Και ελεύθερη γεωπολιτικά Ελλάδα δε μπορεί να υπάρχει σαν ένα παράρτημα, σαν ένα προτεκτοράτο των ΗΠΑ, σαν ένα ακόμη αστέρι στη σημαία της Ουάσιγκτον. Η Ελλάδα πρέπει να αλλάξει γεωπολιτικά εάν θέλει να είναι ελεύθερη, πρέπει να εκμεταλλευτεί τον φυσικό της πλούτο, πρέπει να εκμεταλλευτεί τον Λαό της και τη δύναμη του πνεύματος των ανθρώπων της, οι οποίοι σήμερα σέρνονται και σκορπίζονται σε κάθε άκρη της Γης για ένα κομμάτι ψωμί και έχουν εγκαταλείψει την Πατρίδα.
Θα πρέπει να απευθυνθούμε προπαντός σε αυτούς οι οποίοι είναι πρόσφοροι να έχουν ιδανικά, στη νεολαία αλλά και στα λαϊκά στρώματα τα οποία είναι αγνά και δεν τα έχει διαφθείρει ο πλούτος. Η Χρυσή Αυγή εξαρχής, και συνεχίζει να βρίσκεται στην ίδια γραμμή, ήταν κατά των μνημονίων και η αντίθεση της με τα μνημόνια τα οποία συνεχίζονται (και είναι ψέμα ότι έχουν σταματήσει) είχε να κάνει και με τη θέση της Χρυσής Αυγής απέναντι στη λεγόμενη Ευρωπαϊκή Ένωση. Η Χρυσή Αυγή, ναι, συνεχίζει να υποστηρίζει το ΟΧΙ του 2015 και πιστεύει ότι η Ελλάδα πρέπει να βγει από την Ευρωπαϊκή Ένωση και να επιστρέψει στη δραχμή, στο εθνικό νόμισμα.
Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες, χρειαζόμαστε δίπλα μας ανθρώπους ζωντανούς. Χρειαζόμαστε όμως ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ και όχι ΠΟΛΙΤΕΥΤΕΣ. Και στο σημείο αυτό να πούμε πως η εκλογική μάχη δε μας είναι αδιάφορη. Την δώσαμε με επιτυχία πολλές φορές. Αλλά θα πρέπει να ξέρετε ότι θα δώσουμε την εκλογική μάχη όποτε και όταν θα νικήσουμε. ΕΜΕΙΣ θα επιλέξουμε το πεδίο της μάχης. Και σας θυμίζουμε ότι η Χρυσή Αυγή είχε κατέβει στις εκλογές το 1996 και ξανακατέβηκε πάλι το 2009, δηλαδή μετά από 13 χρόνια. Και αμέσως μετά έφερε το θρίαμβο του 2012. Έχετε υπομονή, έχετε πίστη και η ώρα έρχεται. Όσο ο Λαός δοκιμάζεται σκληρά και όσο τα προβλήματά του επιδεινώνονται, τόσο οι συνθήκες θα γίνονται ευνοϊκότερες για την Χρυσή Αυγή.
Ζήτω το 9ο Συνέδριο του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή!

Διαβάστε επίσης