Αρχική Πολιτική Μητσοτάκης: Ντροπή και αίσχος να ισχυρίζεται κάποιος ότι παρακολουθούσα τον υπουργό Εξωτερικών

Μητσοτάκης: Ντροπή και αίσχος να ισχυρίζεται κάποιος ότι παρακολουθούσα τον υπουργό Εξωτερικών

Από antwnio

Ελληνοτουρκικά, ακρίβεια, υποκλοπές. Με αυτά τα τρία θέματα στο επίκεντρο, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επιχειρεί σήμερα πολιτική ρελάνς, με συνέντευξη που παραχωρεί αυτή την ώρα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Ως «απίστευτο ψέμα» χαρακτήρισε το δημοσίευμα με τη λίστα των 33 ατόμων που δημοσίευσε το Documento ο πρωθυπουργός και υπογράμμισε ότι δεν υπάρχει κανένα αποδεικτικό στοιχείο. «Ντροπή και αίσχος και άκρως επικίνδυνο», χαρακτήρισε το δημοσίευμα.

Παράλληλα, ο κ. Μητσοτάκης είπε πως δεν υπάρχει «καμία απόδειξη ότι ο πρωθυπουργός παρακολουθούσε υπουργούς του» και χαρακτήρισε «εθνικά επικίνδυνο» τον Κώστα Βαξεβάνη, λέγοντας ότι από πίσω του βρίσκεται ο Αλέξης Τσίπρας και μια εκστρατεία λάσπης από τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Είναι ένα απίστευτο ψέμα. Ένα δημοσίευμα παρουσιάζει ονόματα χωρίς κανένα αποδεικτικό στοιχείο και χωρίς καμία σύνδεση με εμένα προσωπικά. Πιστεύει κανείς ότι μέσα σε όλα που είχα να διαχειριστώ αυτά τα τρία χρόνια παρακολουθούσα υπουργούς μου; Είναι δυνατόν να πέφτει η πολιτική ζωή τόσο χαμηλά; Ποια είναι η δική μου άμυνα;».

«Από την πρώτη στιγμή που προέκυψε το θέμα είπα όλα στο φως», σημείωσε.

Διαβάστε επίσης