Αρχική Διαφορα νεα Χαμός στο Twitter με το πρώτο γκέι φιλί στο Maestro: “Πως να μοιράσεις εγκεφαλικά στο συντηρητικό ελληνικό κοινό”

Χαμός στο Twitter με το πρώτο γκέι φιλί στο Maestro: “Πως να μοιράσεις εγκεφαλικά στο συντηρητικό ελληνικό κοινό”

Από antwnio
Πλήθος σχολίων στο Twitter προκάλεσε η σκηνή στο χθεσινό επεισόδιο της σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη “Maestro” με το ερωτικό φιλί ανάμεσα στον Σπύρο και τον Αντώνη.

Οι τηλεθεατές είδαν την πρώτη γκέι ερωτική σκηνή στη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, μετά από 19 χρόνια. Τότε, ο ηθοποιός είχε παρουσιάσει το πρώτο γκέι φιλί στο «Κλείσε τα μάτια», με αποτέλεσμα να επιβληθεί από το ΕΣΡ πρόστιμο 100.000 ευρώ.

Χθες και σχεδόν μετά από δύο δεκαετίες, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης κατέγραψε ξανά ένα τρυφερό φιλί και μία ερωτική σκηνή, ανάμεσα σε δύο άνδρες. Σπύρος και Αντώνης, παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν από τον στενό τους οικογενειακό κύκλο, φαίνεται να ζουν έναν έρωτα, τόσο έντονο, που ρίχνει όσα εμπόδια ορθώνονται μπροστά τους.

Τα δύο αγόρια συναντήθηκαν, για να κάνουν εξάσκηση στην σκοποβολή και ήρθαν ακόμα πιο κοντά, ενδίδοντας στον έρωτά τους. Το κοινό «χειροκρότησε» τους δύο πρωταγωνιστές, Ορέστη Χαλκιά και Γιώργο Μπένο, αλλά και τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη.

Το «Maestro», έχει μπει στις καρδιές των τηλεθεατών και πήρε και το εισιτήριο για το Netflix, στο οποίο θα αρχίσει να προβάλλεται από τις 19 Δεκεμβρίου.

Στο χθεσινό επεισόδιο, με τίτλο «La famiglia», αφηγητής ήταν ο σκληρός πατέρας της Κλέλιας, Φάνης Μουρατίδης.

πηγή .thestival.gr

Διαβάστε επίσης