Αρχική Διεθνη Νεα ΗΠΑ: Πέντε νεκροί και 18 τραυματίες από αιματηρό επεισόδιο σε κλαμπ στο Κολοράντο

ΗΠΑ: Πέντε νεκροί και 18 τραυματίες από αιματηρό επεισόδιο σε κλαμπ στο Κολοράντο

Από antwnio

Πέντε άτομα σκοτώθηκαν και άλλα 18 τραυματίστηκαν το βράδυ του Σαββάτου όταν ένοπλος άνοιξε πυρ σε ένα νυχτερινό κέντρο ΛΟΑΤΚΙ κλαμπ στο Κολοράντο Σπρινγκς, ανακοίνωσε η αστυνομία.
Ένας ύποπτος έχει τεθεί υπό αστυνομική κράτηση και λαμβάνει ιατρική φροντίδα για τραύματα μετά την επίθεση στο Club Q, δήλωσε η υπαστυνόμος του Κολοράντο Σπρινγκς, Πάμελα Κάστρο, σε συνέντευξη Τύπου.

Η αστυνομία έλαβε το πρώτο τηλεφώνημα για το επεισόδιο ακριβώς πριν από τα μεσάνυχτα, δήλωσε η Κάστρο.

Η αστυνομία δεν έδωσε καμία πληροφορία το πιθανό κίνητρο της επίθεσης. Ο αρχηγός της πυροσβεστικής του Κολοράντο Σπρινγκς, Μάικ Σμαλντίνο, είπε ότι 11 ασθενοφόρα ανταποκρίθηκαν στο σημείο μετά από πολλαπλές κλήσεις στο 911.
Στον κατάλογο της Google, to Club Q περιγράφει τον εαυτό του ως “ένα νυχτερινό κέντρο για ενήλικες με ομοφυλοφιλικό και λεσβιακό προσανατολισμό που φιλοξενεί θεματικές βραδιές όπως καραόκε, ντραγκ σόου και DJs.”

Στη σελίδα του στο Facebook, τo Club Q δηλώνει “συντετριμμένο από την παράλογη επίθεση στην κοινότητά μας… Ευχαριστούμε για τη γρήγορη αντίδραση ηρωικών πελατών που κατέστειλαν τον ένοπλο και έβαλαν τέλος σε αυτήν την επίθεση μίσους”.

πηγή ertnews.gr

Διαβάστε επίσης