Αρχική Εκκλησία Μουντιάλ 2022: Έκλεψαν δημοσιογράφο την ώρα που βρισκόταν στον “αέρα” (video)

Μουντιάλ 2022: Έκλεψαν δημοσιογράφο την ώρα που βρισκόταν στον “αέρα” (video)

Από antwnio

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στο Κατάρ όπου διεξάγεται το Μουντιάλ 2022, καθώς μια ρεπόρτερ από την Αργεντινή έπεσε θύμα ληστείας την ώρα που βρισκόταν στον αέρα και έδινε ρεπορτάζ από την Ντόχα.

Η Ντομινίκ Μέτζγκερ ανέφερε ότι έχασε από την τσάντα της έγγραφα και χρήματα, αφού οι ληστές πήραν και το πορτοφόλι της!

Η Μέτζγκερ ανέφερε το περιστατικό στην τοπική αστυνομία και εξεπλάγη από την απάντησή τους.

Οι Αξιωματούχοι της υποσχέθηκαν ότι θα ταυτοποιήσουν τον ύποπτο, ενώ της ανέφεραν ότι μπορούσε να επιλέξει εκείνη την τιμωρία για τον φερόμενο ληστή.

«Είχα τη μικρή μου τσάντα πάνω μου με όλα τα πράγματα που χρειάζεται κανείς, το πορτοφόλι μου, τα κλειδιά του δωματίου μας στο ξενοδοχείο μας, μερικές χαρτοπετσέτες» είπε ο Μέτζγκερ σε παρουσιαστή του δικτύου TN.

«Και χόρευες, σωστά;» τη ρώτησε ο παρουσιαστής. «Ναι, χόρευα με το πλήθος και είμαι πεπεισμένη ότι ήταν εκείνη τη στιγμή που κάποιος άνοιξε το φερμουάρ της τσάντας και μου πήρε το πορτοφόλι» απάντησε η δημοσιογράφος.

«Δεν το κατάλαβα εκείνη τη στιγμή, ξέρεις ότι είσαι ζωντανά στον αέρα, με μουσική και πλήθη γύρω σου, και είχα επικεντρωθεί στο να μου μιλάς. Οπότε δεν έδωσα σημασία. Αφού τελείωσα τη ζωντανή μου αναφορά, ήθελα να πάρω το πορτοφόλι μου για να αγοράσω ένα μπουκάλι νερό και τότε κατάλαβα ότι δεν το είχα» σημείωσε.

Σε μια προσπάθεια πάταξης του εγκλήματος, το Κατάρ έχει εγκαταστήσει χιλιάδες κάμερες γύρω από τα νεόδμητα γήπεδά του, καθώς και 15.000 κάμερες υψηλής ανάλυσης σε κάθε στάδιο, με τη βοήθεια τεχνολογίας αναγνώρισης προσώπου.

Διαβάστε επίσης