Αρχική Διεθνη Νεα Τουρκικά ΜΜΕ: “Ο Φλώρος… απειλεί την Τουρκία – Απάντησε στο θα έρθουμε ένα βράδυ ξαφνικά”

Τουρκικά ΜΜΕ: “Ο Φλώρος… απειλεί την Τουρκία – Απάντησε στο θα έρθουμε ένα βράδυ ξαφνικά”

Από antwnio

Δεν λένε να κοπάσουν οι αντιδράσεις στα τουρκικά ΜΜΕ για το αυτονόητο μήνυμα του Κωνσταντίνου Φλώρου για όσους θελήσουν να επιβουλευτούν την ελληνική κυριαρχία.

Όπως αναφέρει ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ στην Κωνσταντινούπολη Μανώλης Κωστίδης, τα τουρκικά ΜΜΕ ούτε λίγο ούτε πολύ παρουσιάζουν την είδηση ότι ο… Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας απειλεί την Τουρκία!

Στην ημερήσια διαταγή του προς το στράτευμα, με αφορμή τον εορτασμό της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων ο κ. Φλώρος ανέφερε μεταξύ άλλων την Κυριακή:

«Επιθυμούμε την ειρήνη και εργαζόμαστε γι’ αυτήν… Όμως, όποιος κάνει το μοιραίο λάθος “να έρθει”, να το ξέρει από πριν ότι θα βρει μπροστά του νέο Μαραθώνα, νέα Σαλαμίνα και νέο 731, και είμαι βέβαιος ότι τα Ελληνικά Όπλα θα δοξαστούν ακόμα μία φορά».

Όπως αναφέρθηκε στο τουρκικό τηλεοπτικό δίκτυο Haber Global: «θα αναφερθούμε στις δηλώσεις του αρχηγού των Ενόπλων Δυνάμεων της Ελλάδας  Κωνσταντίνου Φλώρου. Θυμάστε τις δηλώσεις του προέδρου Ερντογάν ο οποίος είχε πει ‘μπορούμε να έρθουμε ένα βράδυ ξαφνικά’. Ο Έλληνας αρχηγός είπε ‘ας έρθουν όποτε θέλουν αυτό θα είναι ένα θανάσιμο λάθος’ και έδωσε ως παράδειγμα τις μάχες από την εποχή της αρχαίας Ελλάδας».

«Όταν θα έρθει η κατάλληλη στιγμή θα κάνουμε αυτό που πρέπει. Όπως λέμε ᾽μπορούμε να έρθουμε ξαφνικά ένα βράδυ ξαφνικά’» είχε δηλώσει ο Ταγίπ Ερντογάν.

Πηγή: skai.gr

Διαβάστε επίσης