Αρχική Πολιτική Τζαβάρας για σκάνδαλο υποκλοπών: Στη δικαιοσύνη το βάρος της απόδειξης, όχι στον δημοσιογράφο (Audio)

Τζαβάρας για σκάνδαλο υποκλοπών: Στη δικαιοσύνη το βάρος της απόδειξης, όχι στον δημοσιογράφο (Audio)

Από antwnio

Απέναντι στη «γραμμή» της ΝΔ σχετικά με το σκάνδαλο των υποκλοπών, στάθηκε για ακόμη μία φορά ο Κώστας Τζαβάρας.

Ο βουλευτής Ηλείας της ΝΔ επεσήμανε σε παρέμβασή του στο «Κόκκινο 105,5», ότι το βάρος της απόδειξης των στοιχείων «προφανώς δεν το έχει ο δημοσιογράφος, αλλά ο εισαγγελέας και ο δικαστής», συμπληρώνοντας ότι ο δημοσιογράφος «έχει μόνο υποχρέωση να διασταυρώνει τις πηγές του».

Σε ερώτηση σχετικά με το πως θα έπραττε εάν το όνομά του περιλαμβανόταν σε λίστα παρακολουθούμενων προσώπων, τόνισε με νόημα ότι: «θα υπεράσπιζα την αξιοπρέπεια μου, προσωπική και πολιτική».

Παράλληλα, χαρακτήρισε ως παράλειψη από την κυβέρνηση Μητσοτάκη το γεγονός πως παρέκαμψε την ΑΔΑΕ αναφορικά με το νομοσχέδιο για τις αλλαγές στην ΕΥΠ, υπογραμμίζοντας για ακόμη μια φορά ότι διαφωνεί με την τακτική της επίκλησης του απορρήτου.

«Από το να κάθονται οι εισαγγελείς και να κλώθουν, πρέπει να βγουν στην δράση», σημείωσε ο Κώστας Τζαβάρας, συμπληρώνοντας πως όσα έχουν αποκαλυφθεί σχετικά με το σκάνδαλο των υποκλοπών περιλαμβάνουν «περιγραφικές λεπτομέρειες που δεν μπορεί να πει κανείς ότι κινούνται στο χώρο της φαντασίας».

πηγή documentonews.gr

Διαβάστε επίσης