Αρχική Διεθνη Νεα Συναγερμός στην Ευρωβουλή: Ο “σεφ του Πούτιν” έστειλε ματωμένη βαριοπούλα με τη σφραγίδα της Wagner (video)

Συναγερμός στην Ευρωβουλή: Ο “σεφ του Πούτιν” έστειλε ματωμένη βαριοπούλα με τη σφραγίδα της Wagner (video)

Από antwnio
Συναγερμός σήμανε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στις Βρυξέλλες, καθώς εστάλη μία βαριοπούλα με την σφραγίδα της ρωσικής παραστρατιωτικής οργάνωσης «Wagner».

H βαριοπούλα εστάλη λίγο μετά το ψήφισμα που ενέκρινε το ευρωπαϊκό κοινοβούλιο και με βάση το οποίο η Ρωσία είναι ένα κράτος που προάγει την τρομοκρατία.

Σύμφωνα με την «Telegraph», η βαριοπούλα, η οποία είναι σήμα κατατεθέν των δολοφονιών της οργάνωσης, εστάλη μέσα σε μία θήκη βιολιού, από τον «σεφ του Πούτιν» και αρχηγό της οργάνωσης Γεβγκένι Πριγκόζιν.

Μάλιστα στο Telegram αναρτήθηκε ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται ένας δικηγόρος που εργάζεται για τον ηγέτη της Wagner, να μεταφέρει μία θήκη βιολιού σε ένα άδειο δωμάτιο και να την τοποθετεί επάνω σε ένα τραπέζι.

Στη συνέχεια σηκώνει το καπάκι της θήκης του βιολιού, επιδεικνύοντας την βαριοπούλα που έχει χαραγμένο το λογότυπο της «Wagner» και στην λαβή της έχει κόκκινη μπογιά.

Δείτε σχετικό βίντεο:

 

Διαβάστε επίσης