Αρχική Κοινωνια Θεσσαλονίκη: Τροχαίο με δύο τραυματίες στους Αμπελόκηπους

Θεσσαλονίκη: Τροχαίο με δύο τραυματίες στους Αμπελόκηπους

Από antwnio

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης στη συμβολή της λεωφόρου Δενδροποτάμου με την οδό 28ης Οκτωβρίου, στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, στο τροχαίο ενεπλάκησαν δύο οχήματα. Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν οι δύο επιβαίνοντες του ενός οχήματος. Παρελήφθησαν από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκαν στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο. Στο σημείο κλήθηκε και η Πυροσβεστική για απεγκλωβισμό, όμως οι επιβάτες κατάφεραν να απεγκλωβιστούν πριν την άφιξη του διασωστικού κλιμακίου.

Νωρίτερα, ένα όχημα, που κινούνταν την οδό Κατσιμίδη στο ρεύμα προς την περιφερειακή οδό, εξετράπη της πορείας του και ανατράπηκε. Ευτυχώς, ο οδηγός του οχήματος βγήκε από αυτό σώος.

Σε άλλη περίπτωση, περίπου την ίδια ώρα, αγροτικό όχημα ακινητοποιήθηκε στην περιφερειακή οδό, πριν το τούνελ. Στο σημείο έσπευσαν σταθμοί της Τροχαίας για να αποτραπεί τροχαίο ατύχημα. Ήδη είχε μεταβεί επί τόπου όχημα πολιτικής προστασίας και είχε ασφαλίσει το σημείο. Το ακινητοποιημένο όχημα απομακρύνθηκε με ασφάλεια.

Διαβάστε επίσης