Αρχική Κοινωνια Αθήνα: Οδηγός ταξί απείλησε με όπλο γνωστό ηθοποιό – Μήνυση για απόπειρα ανθρωποκτονίας και εξύβριση

Αθήνα: Οδηγός ταξί απείλησε με όπλο γνωστό ηθοποιό – Μήνυση για απόπειρα ανθρωποκτονίας και εξύβριση

Από antwnio

Περιπέτεια είχε τα ξημερώματα της Παρασκευής ένας πολύ γνωστός ηθοποιός στο κέντρο της Αθήνας, ο οποίος ήρθε αντιμέτωπος με την κάννη ενός όπλου, καθώς σύμφωνα με όσα είπε στους αστυνομικούς, ο οδηγός ενός ταξί δεν δίστασε να τον απειλήσει με όπλο μετά από καυγά στη μέση του δρόμου.

Σύμφωνα με το cnn.gr, όλα συνέβησαν στην οδό Αμερικής, στη διασταύρωση με την Πανεπιστημίου, όταν ο γνωστός ηθοποιός, που οδηγούσε το αυτοκίνητό του, είδε, όπως είπε, τον οδηγό ενός ταξί να αλλάζει ξαφνικά λωρίδα κυκλοφορίας και να μπαίνει στη δική του, με κίνδυνο να εμβολίσει το αυτοκίνητό του.

Ο οδηγός του ταξί σταμάτησε και ο ηθοποιός κατέβηκε από το αυτοκίνητο και πλησίασε τον άνδρα, με τον οποίο είχε έναν έντονο διαπληκτισμό.

Στη συνέχεια ο 48χρονος ηθοποιός πήγε από τη μπροστινή πλευρά του ταξί για να δει τον αριθμό κυκλοφορίας και τότε διαπίστωσε ότι ο οδηγός του οχήματος τον απειλούσε με όπλο, ενώ αμέσως μετά εξαφανίστηκε.

Ο ηθοποιός κάλεσε την αστυνομία και λίγο αργότερα πήγε στο ΑΤ Συντάγματος, όπου περιέγραψε στους αστυνομικούς τι είχε συμβεί και υπέβαλε μήνυση σε βάρος του οδηγού ταξί για απόπειρα ανθρωποκτονίας και εξύβριση.

Τέλος, οι αστυνομικοί του τμήματος θα διαβιβάσουν τη μήνυση στην εισαγγελία.

Διαβάστε επίσης