Αρχική Κοινωνια Ρόδος: Ρομά λήστεψαν 19χρονο που σταμάτησε για να βάλει βενζίνη σε πρατήριο – Άρπαξαν μόλις 20 ευρώ

Ρόδος: Ρομά λήστεψαν 19χρονο που σταμάτησε για να βάλει βενζίνη σε πρατήριο – Άρπαξαν μόλις 20 ευρώ

Από antwnio

Θα θυμάται για πολύ καιρό το βράδυ των Θεοφανίων ένας 19χρονος Έλληνας, ο οποίος σταμάτησε με το αυτοκίνητο του σε ένα πρατήριο υγρών καυσίμων στην περιοχή Ιξιά στη Ρόδο για να βάλει βενζίνη, αλλά βρέθηκε στα χέρια τεσσάρων νεαρών Ρομά που τον λήστεψαν με την απειλή ότι θα τον ξυλοκοπούσαν.

Ο 19χρονος αιφνιδιάστηκε όταν τον πλησίασαν οι δράστες οι οποίοι άρχισαν να τον βρίζουν χυδαία και να τον απειλούν ότι θα τον χτυπήσουν. Έτσι, κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν και να του αρπάξουν 20 ευρώ που είχε όλα κι όλα πάνω του. Το θύμα ειδοποίησε την Αστυνομία και αμέσως ξεκίνησαν αναζητήσεις από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. και του τμήματος Ιαλυσού.

Μέσα σε λίγα λεπτά, εντοπίστηκε ένας 22χρονος Ρομά ο οποίος αντιστάθηκε σθεναρά προσπαθώντας να αποφύγει τη σύλληψή του, χωρίς να τα καταφέρει. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία, με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου και περιλαμβάνει και τους δύο συνεργούς του ηλικίας 17 και 18 χρόνων που αναζητούνται, καθώς τα στοιχεία τους είναι γνωστά στις αρχές.

Πηγή: protothema.gr

Διαβάστε επίσης