Αρχική Πολιτική Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ: Η σιωπή των αμνών από τους “εθνικόφρονες” για την κηδεία του Βασιλέως Κωνσταντίνου

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ: Η σιωπή των αμνών από τους “εθνικόφρονες” για την κηδεία του Βασιλέως Κωνσταντίνου

Από antwnio

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ πήρε θέση και ευθέως διατύπωσε την άποψη ότι ως διατελέσας Αρχηγός Κράτους δικαιούτο επίσημης κηδείας και δεν είναι δυνατόν όταν κυμάτισαν μεσίστιες οι σημαίες για τον Χαρίλαο Φλωράκη, ο οποίος πολέμησε εναντίον του Ελληνικού Στρατού και έσφαξε Έλληνες Στρατιώτες στο νοσοκομείο Καρπενησίου, να κυματίζουν προς τιμήν του μεσίστιες οι σημαίες και ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος να θάβεται εν κρυπτώ ως κοινός διαρρήκτης!

Βεβαίως και δεν ξεχνάμε ότι μεταξύ των εκλογών του Μαΐου του 2012 και του Ιουνίου του 2012 ο αποβιώσας Βασιλεύς κάλεσε σαν κομματάρχης τον λαό να μη ψηφίσει την Χρυσή Αυγή σε συνέντευξή του στο CNN. Πίστευε ίσως ότι με τον τρόπο αυτό θα κερδίσει την εύνοια του κατεστημένου και σε ένα βαθμό την κέρδισε. Το γεγονός αυτό όμως δεν επηρεάζει την κρίση μας και την ιστορική αξιολόγηση του γεγονότος των ημερών.

Είδαμε πολλά στα χρόνια της δημοκρατίας. Είδαμε τα παράσημα του Στρατηγού Ντερτιλή, χρυσά αριστεία ανδρείας κερδισμένα σε πολέμους και όχι κάνοντας άλματα από ελικόπτερα στον Σκαραμαγκά, να μεταφέρονται από υπαλλήλους του γραφείου κηδειών και να μη παρίσταται στρατιωτικό άγημα! Είδαμε να μεταφέρεται σε κιλλίβαντα πυροβόλου η Μελίνα Μερκούρη ως πολέμαρχος και τα σχόλια περιττεύουν… Ακόμη και καλλιτέχνης που πέθανε από υπερβολική δόση κοκαΐνης κηδεύτηκε δημοσία δαπάνη!

Και τι να πει κανείς για την υπουργό, η οποία θα εκπροσωπήσει την κυβέρνηση στην κηδεία του Κωνσταντίνου, η οποία δεν είναι άλλη από την εκλεκτή του Σημίτη, Λίνα Μενδώνη, την οποία δεν αποκλείεται να συνοδεύει ο κ. Λιγάνδης… Τι έγιναν αλήθεια όλοι οι περίφημοι βασιλικοί άνδρες της Νέας Δημοκρατίας, που ψαρεύουν ψήφους ως βασιλόφρονες σε Πελοπόννησο και Μακεδονία και ο Περιφερειάρχης Μακεδονίας Τζιτζικώστας γιος του επιστήθιου φίλου του Βασιλέα Κωνσταντίνου, που θα βρίσκεται;

Αλλά τι να πει κανείς και για τους τρεις πρίγκιπες, οι οποίοι επισκέφθηκαν το Μέγαρο Μαξίμου και έφυγαν σαν κλέφτες από την πίσω πόρτα! Γιατί από την πίσω πόρτα; Αλλά όταν ρίχνεις ζεϊμπεκιές με τους γόνους των εφοπλιστών και δεν ξέρεις ποιος είσαι τότε άδικα είσαι πρίγκιπας… Για τον λόγο αυτό ακριβώς βεβαίως και δεν εξέφρασαν καμία αντίρρηση σε ό,τι ήθελε ο Μητσοτάκης. Ούτε λέξη…

Άφησα για το τέλος τους διαφόρους “εθνοσωτήρες” των κομμάτων της λεγόμενης ακροδεξιάς, οι οποίοι σιώπησαν για το κυβερνητικό αίσχος.

Ν.Γ.  ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ – ΙΔΡΥΤΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Διαβάστε επίσης