Αρχική Lifestyle Μάρα Ζαχαρέα: Το συγκινητικό “αντίο” στον πατέρα της με μία φωτογραφία από το παρελθόν

Μάρα Ζαχαρέα: Το συγκινητικό “αντίο” στον πατέρα της με μία φωτογραφία από το παρελθόν

Από antwnio

Τον πολυαγαπημένο της πατέρα έχασε πριν από λίγες ώρες η Μάρα Ζαχαρέα και καλείται να διαχειριστεί το πένθος της.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ωστόσο, θέλησε να μοιραστεί για εκείνον δυο λόγια καρδιάς με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Ειδικότερα, το απόγευμα της Κυριακής, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του STAR προχώρησε στην πρώτη ανάρτηση στα social media μετά τον θάνατο του Αιμίλιου Ζαχαρέα προκαλώντας την βαθιά συγκίνηση των διαδικτυακών της φίλων.

Δείτε τι έγραψε

Συνοδεία μιας τρυφερής εικόνας, στην οποία και ποζάρει χαμογελαστή πλάι στον αείμνηστο πατέρα της, η Μάρα Ζαχαρέα σημείωσε τα εξής: «Δεν θα βαρυγκωμήσουμε που θα μας κρίνεις και δεν υπάρχει λόγος να μάθεις το όνομά μας. Ήρθαμε, κάναμε το καθήκον μας και φύγαμε. (Αιμίλιος Ζαχαρέας 1935 – 2023). Στίχοι: Κ. Κουλουφάκος».

Όπως ήταν λογικό, δε, η Μάρα Ζαχαρέα έλαβε πλήθος μηνυμάτων υποστήριξης σε αυτή την πολύ δύσκολη στιγμή της.

Ποιος ήταν ο Αιμίλιος Ζαχαρέας

Ο ίδιος ήταν γνωστός για τις μελέτες του σε ζητήματα της οικονομίας και της πολιτικής, καθώς επίσης για την έντονη συμμετοχή του στους κοινωνικούς αγώνες από την εποχή του 1-1-4. Τον Ιούλιο του 1962, ως μέλος της νεολαίας της ΕΔΑ, ο ίδιος και ο Θανάσης Τσιώκος αποφασίζουν να ανεβάσουν στην Ακρόπολη μια σημαία ελληνική με τον αριθμό 114. Έχει δημοσιεύσει βιβλία άρθρα μελέτες και έχει διδάξει σε ελληνικά και ξένα πανεπιστήμια.

Υπήρξε για πολλά χρόνια συνεργάτης του Ινστιτούτου Γκράμσι της Ρώμης και έχει τιμηθεί από διεθνείς οργανισμούς για το έργο του.

Η πολιτική του κηδεία θα γίνει στις 11.00 την Δευτέρα 23 Ιανουαρίου, στο Πρώτο Νεκροταφείο Αθηνών.

Διαβάστε επίσης