Αρχική Διεθνη Νεα Μεντβέντεφ: Θα απογοητεύσουμε τους αντιπάλους μας αλλά η Ρωσία διαθέτει αρκετά όπλα

Μεντβέντεφ: Θα απογοητεύσουμε τους αντιπάλους μας αλλά η Ρωσία διαθέτει αρκετά όπλα

Από antwnio

Ο αντιπρόεδρος του Ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας Ντμίτρι Μεντβέντεφ, υποστήριξε την Τρίτη ότι οι «αντίπαλοι» της Μόσχας που παρακολουθούν την παραγωγή όπλων της χώρας μας θα απογοητευτούν επειδή η Ρωσία διαθέτει «αρκετά όπλα από όλα τα είδη», σύμφωνα τα όσα μεταδίδει το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων TASS.

Ο Μεντβέντεφ έκανε το σχόλιο αυτό κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στο εργοστάσιο Καλάσνικοφ στην πόλη Ιζέφσκ, όπου πραγματοποίησε συνάντηση με επίκεντρο την παραγωγή βασικών όπλων και στρατιωτικών οχημάτων.

«Είδαμε τα οχήματα και σήμερα θα μιλήσουμε για την παραγωγή των πιο βασικών όπλων, με έμφαση στα drones, τα οποία έχουν ιδιαίτερα μεγάλη ζήτηση κατά τη διάρκεια της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης», είπε ο Μεντβέντεφ, σύμφωνα με το TASS εννοώντας την ρωσική εισβολή στην Ουκρανία. «Φυσικά, θα συζητήσουμε μια σειρά από άλλα βασικά ζητήματα, ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι είναι απαραίτητο να επιστρέφουμε συνεχώς σε αυτά και να εξετάζουμε τι παράγεται και πώς» πρόσθεσε.

«Και οι αντίπαλοί μας, μας παρακολουθούν επίσης, καθώς ισχυρίζονται κατά καιρούς ότι μας (λείπει) είτε αυτό είτε εκείνο, ότι διαθέτουμε πυραύλους μόνο για δύο ακόμη χτυπήματα. Θα ήθελα λοιπόν, να τους απογοητεύσουμε – διαθέτουμε αρκετά όπλα», υπογράμμισε ο Μεντβέντεφ.

Διαβάστε επίσης