Αρχική Πολιτική Ενθουσιώδη υποδοχή στον Κυριάκο Μητσοτάκη στον Αυλώνα (ΦΩΤΟ)

Ενθουσιώδη υποδοχή στον Κυριάκο Μητσοτάκη στον Αυλώνα (ΦΩΤΟ)

Από antwnio

Εντυπωσιακή όσο και ενθουσιώδη υποδοχή επιφύλαξαν οι κάτοικοι του Αυλώνα, σήμερα, 24 Ιανουαρίου 2023, στον Πρωθυπουργό και Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος τους επισκέφθηκε στο πλαίσιο των προεκλογικών επαφών του με τους πολίτες.

Ο Κ.  Μητσοτάκης  έφτασε στον Αυλώνα λίγο μετά τις 10 π. μ. καθ’ οδόν προς την εκδήλωση στις εγκαταστάσεις της Ελληνικής Αεροπορικής Βιομηχανίας (ΕΑΒ) στην Τανάγρα Βοιωτίας, στην οποία παρέστη  και  μίλησε με την ευκαιρία της παραλαβής του .πέμπτου αναβαθμισμένου F-16 Viper από τα 83 που θα παραλάβουμε μέχρι το 2026.

Τον πρωθυπουργό καλωσόρισε ο Πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Ωρωπού Σπ,. Καυκόπουλος ο οποίος ανέφερε ότι ο Κ. Μητσοτάκης είναι ο πρώτος πρωθυπουργός της χώρας που επισκέπτεται τον Αυλώνα και τόνισε ότι η Νέα Δημοκρατία θα είναι και πάλι κυβέρνηση γιατί έχει παράξει σπουδαίο έργο.

Ο πρωθυπουργός αφού ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Ωρωπού Γ.  Γιασημάκη,  τον Πρόεδρο της ΔΗΜΤΟ Σπ. Καυκόπουλο και τους πολίτες που είχαν κατακλύσει την πλατεία του Αυλώνα σε μια συγκλονιστική συγκέντρωση, στην ομιλία του τόνισε:

«Εδώ στους ουρανούς, πάνω από την Αττική και με βάση την Τανάγρα, πετούν ήδη 10 υπερσύγχρονα αεροσκάφη Rafale τα οποία απέκτησε η Πολεμική μας Αεροπορία, καθώς υλοποιούμε στην πράξη τη δέσμευσή μας η πατρίδα μας να είναι ισχυρή, ασφαλής. Μία Ελλάδα με αυτοπεποίθηση, η οποία θα μπορεί να ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία», ανέφερε ο Πρωθυπουργός.

Και πρόσθεσε «Η κυβέρνηση αυτή έχει σταθεί δίπλα σε κάθε Έλληνα πολίτη. Παρά τις μεγάλες δυσκολίες που περνάμε, δυσκολίες οι οποίες είναι όλες εισαγόμενες, δυσκολίες οι οποίες ξεκινούν από την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία, με πολύ υψηλές τιμές ενέργειας, όλοι σας γνωρίζετε ότι η κυβέρνηση αυτή έχει σταθεί δίπλα σε κάθε Έλληνα πολίτη. Εξουδετερώσαμε στην πράξη τις αυξήσεις στους λογαριασμούς ηλεκτρικής ενέργειας. Το ξέρετε όλοι σας όταν παίρνετε το λογαριασμό στο σπίτι, βλέπετε τι θα πληρώνατε εάν δεν υπήρχε η κρατική επιδότηση και τι πληρώνετε τώρα, ουσιαστικά τιμές που δεν απέχουν πολύ από αυτό το οποίο πληρώναμε πριν από δύο χρόνια.

 

Διαβάστε επίσης