Αρχική Ελλαδα Καρατζαφέρης: Ο Μητσοτάκης είναι ο πιο άρτιος πολιτικός του αιώνα που διανύουμε(ΒΙΝΤΕΟ)

Καρατζαφέρης: Ο Μητσοτάκης είναι ο πιο άρτιος πολιτικός του αιώνα που διανύουμε(ΒΙΝΤΕΟ)

Από antwnio

«Ο Μητσοτάκης είναι ο πιο άρτιος πολιτικός του αιώνα που διανύουμε», είπε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης μιλώντας σήμερα στον ΣΚΑΪ.

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, ο οποίος δεν κατέβηκε τόσο στις δεύτερες εκλογές του 2015, όσο και στις τελευταίες, του 2019, είπε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει φύγει ψηλά και πως στην Ευρώπη συνωθούνται για μια χειραψία μαζί του.

«Ο Μητσοτάκης ξέφυγε πολύ ψηλά. Όχι μόνο εσωτερικά. Πώς του φέρεται ο Μπάιντεν. Στην Ευρώπη συνωθούνται όλοι οι πρωθυπουργοί για μια χειραψία, που σημαίνει ότι έφυγε ψηλά. Και εδώ έχει φύγει ψηλά», είπε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ και πρόσθεσε: «Εγώ τον θεωρώ τον πιο άρτιο πολιτικό τουλάχιστον του αιώνα που διανύουμε. Δηλαδή, Σημίτης, Καραμανλής, Παπανδρέου, Σαμαράς, Τσίπρας, άμα τον δεις είναι η ισχυρότερη προσωπικότητα. Τι το κακό έχει αυτό; Και έξω και εδώ, ακόμα και μέσα στο υπουργικό συμβούλιο θέλουν να τον ‘κοντύνουν’. Να ελέγχεται, επειδή δεν ελέγχεται. Οι μιντιάρχες, όλοι. Τώρα έχει αρχίσει αυτή η προσπάθεια. Όχι να μην εκλεγεί. Θα εκλεγεί ούτως ή άλλως, αλλά να είναι λίγο ‘κοντύτερος’ για να παίξουν το παιχνίδι», τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Καρατζαφέρης.

Διαβάστε επίσης