Αρχική Πολιτική Στην κηδεία των δύο πιλότων η Κατερίνα Σακελλαροπούλου – “Θα μείνουν χαραγμένοι στη μνήμη μας”

Στην κηδεία των δύο πιλότων η Κατερίνα Σακελλαροπούλου – “Θα μείνουν χαραγμένοι στη μνήμη μας”

Από antwnio

Παρούσα στις κηδείες των δυο πιλότων που έχασαν τη ζωή τους μετά την πτώση του Φάντομ σε θαλάσσια περιοχή κοντά στην Ανδραβίδα, θα είναι η πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Συγκεκριμένα, η κ. Σακελλαροπούλου θα μεταβεί, αύριο 2 Φεβρουαρίου, στην Τρίπολη, για να παραστεί στην κηδεία του Υποσμηναγού (Ι) Μάριου – Μιχαήλ Τουρούτσικα. Στις 3 Φεβρουαρίου θα μεταβεί στο Νευροκόπι, για να παραστεί στην κηδεία του Σμηναγού (Ι) Ευστάθιου Τσιτλακίδη.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας με ανάρτησή της στο Facebook τόνισε για τον χαμό των δυο πιλότων: «Πενθούμε, με βαθιά θλίψη, τον θάνατο, εν ώρα καθήκοντος, του Σμηναγού Ευστάθιου Τσιτλακίδη και του Υποσμηναγού Μάριου-Μιχαήλ Τουρούτσικα, που έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια μιας ιδιαίτερα απαιτητικής εκπαιδευτικής άσκησης.

Οι λαμπροί αυτοί νέοι, ατρόμητοι μπροστά στον κίνδυνο και ταγμένοι, μαζί με όλους τους ιπτάμενους της Πολεμικής Αεροπορίας μας, στην υπεράσπιση των ουρανών της πατρίδας, θα μείνουν χαραγμένοι στη μνήμη μας ως παράδειγμα αυταπάρνησης και προσήλωσης στο χρέος.

Θερμά συλλυπητήρια στις οικογένειές τους, καθώς και στους συναδέλφους τους. Ο πόνος τους είναι και δικός μας».

Διαβάστε επίσης