Αρχική Πολιτική Δ. Κουτσούμπας: Εκφράζουμε την αμέριστη αλληλεγγύη μας στους λαούς της Τουρκίας και της Συρίας

Δ. Κουτσούμπας: Εκφράζουμε την αμέριστη αλληλεγγύη μας στους λαούς της Τουρκίας και της Συρίας

Από antwnio

«Εκφράζουμε την αμέριστη αλληλεγγύη μας στους λαούς της Τουρκίας και της Συρίας που αυτή τη στιγμή χρειάζονται επείγουσα και συντονισμένη διεθνή βοήθεια για τη διάσωση των αγνοούμενων και την ουσιαστική στήριξη των πληγέντων. Απευθύνουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στις οικογένειες των αδικοχαμένων, τις ευχές για ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες» δήλωσε, για τον καταστροφικό σεισμό στην Τουρκία και τη Συρία, ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

«Αποδεικνύεται για μια ακόμη φορά ότι παρά την ανάπτυξη της επιστήμης και της τεχνολογίας, τις μεγάλες δυνατότητες της εποχής μας για την προστασία της ανθρώπινης ζωής, όλα αυτά θυσιάζονται στο βωμό των κερδών, των μεγάλων συμφερόντων, των στρατιωτικών εξοπλισμών και των ιμπεριαλιστικών πολέμων που πληρώνουν με κάθε τρόπο οι λαοί» πρόσθεσε ο Δ. Κουτσούμπας και κατέληξε στη δήλωση του επισημαίνοντας:

«Αποδεικνύεται πάνω απ’ όλα ότι οι λαοί δεν έχουν τίποτε να χωρίσουν, αντίθετα τους ενώνουν τα ίδια βάσανα και προβλήματα, γι’ αυτό και πρέπει να τους ενώσει και ο κοινός αγώνας ενάντια στο σύστημα της εκμετάλλευσης και της βαρβαρότητας».

Διαβάστε επίσης